Viasat forsvarer udskældt NFL-vært: 'Hamrende irrelevant kritikpunkt'

Anders Stjernholm er ny NFL-vært på TV3 Sport. Det var dog langt fra alle seere, der var tilfredse med Stjernholms værtsdebut

I den forgangne uge blev NFL-sæsonen endelig sparket i gang igen, efter at ligaen har ligget stille siden Denver Broncos' Super Bowl-sejr den 7. februar tidligere på året.

På TV3 Sport var det søndag et nyt ansigt, som bød de danske NFL-fans velkommen til den nye sæson. Viasat har nemlig ansat komiker og journalist Anders Stjernholm til at styre løjerne som vært på TV3 Sport denne sæson.

Har set alle Super Bowls: Blev væk fra svogers begravelse

Anders Stjernholms værtsdebut fik en noget lunken modtagelse blandt seerne - i hvert fald hvis man skal lægge noget i de mange kommentarer, som TV3 Sport har fået på dets officielle Facebook-side.

- Yderst ringe af jeres valg af kommentator. (Stjernholm). Hvordan kan man ansætte, forhåbenligt kun vikar for Tommy, som åbenlyst ikke har evnerne og ekspertisen i at kommentere NFL? Det sq en ommer, skriver en seer ved navn Jonas Bengtsson.

Og kritikken er langt fra en enlig svale:

- Kære TV3 Sport NFL, Dette spørgsmål er rettet mod Anders Stjernholm: Er det korrekt observeret, at der er en sammenhæng mellem din fortid som komiker og dine komisk ringe evner som "kommentator?, skriver en Jens Kristensen mens Kristian Jakobsen er lige så hård i retorikken:

- Hvis i seriøst ikke kan finde andre en stjernholm! Så sæt da Amerikanske kommentator på, håber han er væk til næste kamp, lyder den næste kommentar i den lange række af kritikere.

Der er da også flere brugere, som forsvarer den nyudnævnte tv-vært:

- Lad nu stjernholm få sin ro i kroppen så han kan kommentere ordentligt manden skal nok blive super god når han ikke får på puklen hele tiden, skriver Alexander Marinus Svendsen Hansen

Tæskede 70-årig: Nu fyrer NFL-hold stjerne

Flere Facebook-brugere langer ud efter Viasats valg af Anders Stjernholm som vært, fordi han bl.a. også er formand for Ateistisk Selskab og politisk aktiv i Alternativet.

TV3 Sports redaktionschef Kim Mikkelsen kan ikke se, hvorfor Anders Stjernholms øvrige beskæftigelser skulle diskvalificere ham som NFL-vært:

- Vi har ansat Anders Stjernholm, fordi han er en dygtig vært, med forstand på NFL. At han også arbejder som foredragsholder og komiker har ikke rigtigt nogen relevans ift. at være NFL-vært, udover at han har noget erfaring i at arbejde foran et publikum. Og der er stort set ikke noget, der interesserer os mindre, end vores ansattes forhold til religion eller ateisme. Hverken Anders Stjernholm, Carsten Werge, Per Frimann, Preben Elkjær eller nogen af vores andre værter og eksperter er ansat til at forholde sig til andet, end de sportsgrene, som de dækker. Jeg synes helt ærligt, at det er hamrende irrelevant i forhold til jobbet som NFL-vært, skriver Kim Mikkelsen i et skriftligt svar til Ekstra Bladet.

Donald Trump er sur: NFL-stjerne kan bare skride

Hvad siger du til de mange negative ytringer om hans debut?

- Jeg har helt ærligt svært ved at se, at der skulle være 'rigtigt mange' negative ytringer om hans debut. Men når man arbejder med et massemedie rammer man bredt, og derfor er det ikke overraskende, at der er nogen, som kan lide ham, og nogen som ikke kan. Vi kan ikke styre efter, hvad nogen få ytrer på sociale medier, men vi tager udgangspunkt i, hvad vi selv vurderer, og så lytter vi naturligvis til de konstruktive input, som kommer hen ad vejen, siger Kim Mikkelsen, der er fint tilfreds med Anders Stjernholms værtsdebut:

- Jeg syntes, at Anders fik en rigtigt fin debut som vært. Han var sikker, vidende og godt selskab. Jeg ved, at han er selvkritisk, og der er selvfølgelig områder, som kan udvikles og forbedres, og det arbejde han og vi så selvfølgelig på at gøre. Det er en helt naturlig proces, som foregår med alle værter, som vi har ansat, siger Kim Mikkelsen, der oplyser, at der foreløbigt er lavet en etårig aftale med Anders Stjernholm om værtsrollen.

Anders Stjernholm har denne sæson afløst Tommy Kjærsgaard i værtsstolen. Tommy Kjærsgaard befinder sig i Los Angeles, hvor han arbejder for MTG med Esport. Derfor indgår den vanlige vært ikke i Viasats setup for i år.

TV: Se highlights fra NFL's åbningskamp mellem Denver Broncos og Carolina Panthers herunder

Her nægter Brandon Marshall at rejse sig

Chokerende Black Power-demonstration under 9/11-hyldest

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.