Vild liga: Flere anholdelser end i alle andre sportsgrene

Siden år 2000 er der blevet arresteret 805 NFL-spillere – eller 54 om året. Anholdelser der spænder fra spritkørsel, overfald, våbenbesiddelse til besiddelse af marihuana

O.J. Simpson blev anholdt tilbage i 2007 og er en af de utallige NFL-spillere, der har været i poitiets varetægt. Foto: AP
O.J. Simpson blev anholdt tilbage i 2007 og er en af de utallige NFL-spillere, der har været i poitiets varetægt. Foto: AP

NFL er nemlig en meget hårdtacklende liga, og det gælder også uden for banen. Det viser sig nemlig at over de sidste 15 år er der blevet arresteret 805 spillere, hvilket er et meget stort tal sammenlignet med alle de andre sportsgrene.

Det viser en opgørelse fra USA Today, der har lavet en komplet liste over alle de anholdte spillere. Se listen her: http://www.usatoday.com/sports/nfl/arrests/

En opgørelse, der viser, at andre sportsgrene slet ikke kan følge med den berømte NFL-liga, når det handler om anholdelser.

Alene i år er Aldon Smith blevet anholdt fordi han kørte ind i en bil, mens han var påvirket.  Den nuværende Oakland Raiders-spiller kom i varetægt, men kom ud en dag efter.

Se også: Kvindelige journalister forment adgang til NFL-hold

Sport og Spil Ligaen der rystede hele verden: Skandalernes holdeplads

Også Andrew Quarless anholdt. Fordi han gik løs med en pistol på Miami Beach. Spilleren fra Green Bay Packers kom i fængsel og det er endnu uvist, hvornår han bliver løsladt.

I september skete der så noget helt specielt i NFL’s historie. Det var nemlig en måned, hvor der ikke blev anholdt en eneste spiller!

Det betyder, at den netop overståede september er den eneste måned i hele 15 år, hvor der ikke er blevet anholdt NFL-spillere.

Mon der er store fremskridt i sigte for den store amerikanske NFL-liga?

Statistikken viser at pr. år er der blevet anholdt omkring 54 personer fra NFL.

Det værste år var 2006, hvor der blev anholdt 71 spillere. Efter år 2006 er der så blevet anholdt færre, men der bliver stadig anholdt mange spillere årligt.

Heldigvis ser det bedre ud for den NFL. I år er der kun blevet anholdt 33 NFL-spillere og det betyder, hvis de kunne slutte året af med færre end 39 anholdelser, så vil det være det bedste år siden år 2000.

Se også: NFL-stjerne sigtet: Kørte 230 km/t med pot og våben

Sport og Spil Ligaen der rystede hele verden: Skandalernes holdeplads

6 kommentarer
Vis kommentarer