Ynkeligt skuespil: Nu griner hele USA af Robert

Atlantas cornerback Robert Alford fik en tvivlsom hovedrolle i nattens NFC-finale. Men nogen Oscar bliver det næppe til

Falcons' cornerback Robert Alford forsøgte at trække et flag på Packers-quarterbacken Aaron Rodgers ved at smide sig teatralsk, efter Rodgers gav ham et lille puf. Foto: TV3 Sport
Falcons' cornerback Robert Alford forsøgte at trække et flag på Packers-quarterbacken Aaron Rodgers ved at smide sig teatralsk, efter Rodgers gav ham et lille puf. Foto: TV3 Sport

Amerikanerne elsker deres nationalsport 'football', som er synonym med hårde tacklinger og fysiske kraftpræstationer - sagt med andre ord: En sport for hårde hunde, der kan klare tåle lidt af hvert.

Derfor bliver det også taget meget dårligt imod, når football-heltene går soccer-drengene i bedene og lader sig falde på teatralsk vis i forsøget på at filme og snyde dommerne.

Et af de mere ynkelige eksempler fandt sted i nat, da Atlanta Falcons kørte over Green Bay Packers i NFC-finalen. Men selv om Falcons var overlegne i alle spillets facetter, forsøgte cornerback Robert Alford alligevel at få dommerne til at kaste et flag med sit ynkelige forsøg på skuespil.

Se Alfords patetiske skuespil øverst i artiklen.

Heldigvis honorerede dommerne ikke Alfords evner som skuespiller, men Aaron Rodgers blev idømt en straf forinden for at rive i Alfords hjelm. Packers-holdet havde ellers kampen igennem rigeligt med bekymringer, og NFC-finalen sluttede 44-21 i Falcons-favør.

Atlanta Falcons er dermed klar til Super Bowl, der spilles søndag den 5. februar, mod New England Patriots, der sejrede i sikker stil mod Pittsburgh Steelers.

Se højdepunkterne fra Atlantas magtdemonstration mod Green Bay her:

Robert Alford er ikke ligefrem blevet en populær herre uden for Georgias grænser med sit filmstunt. Herunder følger et lille udpluk af Twitter-reaktioner mod rettet mod cornerbacken:

Se også: Brady sender Patriots i Super Bowl

Se også: Atlanta Falcons er i Super Bowl

Se også: Amerikanere hylder dansk kæmpe: Den største spiller du aldrig har hørt om

17 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere