Nøgen med tvillingesøster: Gravide på samme tid

De kvindelige wrestling-legender og tvillingesøstre, Nikki og Brie Bella, venter børn på samme tid, og den timing foreviger de i fællesskab med en billedserie

Nikki Bella ses her ved en prisuddeling i 2016. Foto: John Salangsang/Variety/REX
Nikki Bella ses her ved en prisuddeling i 2016. Foto: John Salangsang/Variety/REX

De har lagt wrestling-verdenen ned og er begge bekræftet som kommende medlemmer i Hall of Fame inden for den spektakulære underholdningskunst.

Og selv om tvillingesøstrene Nikki og Brie Bella indstillede deres karrierer i 2019, er de ingenlunde glemt. Det bevidner deres følgerskarer på Instagram så rigeligt, hvor de har millioner af fans.

Tæsk og titler har ikke gjort det alene. Duoen har formået at kombinere ringen med den røde løber, og optrædener i tv-serier såvel som musikvideoer har gjort dem populære på flere platforme.

De er ikke blege for at vise sig frem. Heller ikke i situationer, der for mange andre vil være vovede affærer.

Seneste hilsen på deres sociale medier er således en billedserie, hvor de sammen poserer helt nøgne og viser deres gravide maver frem. For skæbnen vil, at de gennemgår den livsbekræftende periode på samme tid... Tvillinger og timing.

Nikki Bella venter sit første barn med danseren Artem Chigvintsev, som hun mødte under deltagelsen i den engelske pendant til 'Vild med dans'.

Søsteren Brie er lidt foran på fødsel-fronten og har allerede en treårig datter med sin mand, wrestleren Daniel Bryan.

- Jeg har omfavnet følelsen af kroppens forandring, selv om det kan være hårdt nogle gange. Jeg har accepteret følelsen af ikke at føle mig komfortabel vel vidende, at der gror et nyt liv i mig, der vil blive mit eget, skriver Nikki Bella blandt andet i sit instragam-opslag.

Her sætter hun også ord på lykken ved at køre parløb med Brie, der er i samme situation.

- Og at gå igennem alt dette med min tvillingsøster? Jeg må sige, at jeg er en heldig kvinde, eftersom gud kendte min timing i at blive gravid på vidunderlig vis. Jeg kan ikke vente med at møde min lille dreng om fire uger, lyder det.

Dansk fodbold - 7. jul. 2020 - kl. 17:41 Joy får det gule kort

Se også: Nu vender han tilbage

Se også: Mikkel Hansen er blevet student

Kevin Magnussen tog tre placeringer på første omgang og overhalede allerede sin teamkammerat på bakken op mod første sving. Foto: Andy Hone/Haas F1 Team Sport og Spil Debriefing fra Østrig: Ferrari-deal giver bagslag

Sport og Spil Ekspertens råd: Smuthullerne til dit hold

38 kommentarer
Vis kommentarer