Officielt: Verdens bedste hentet i mega-handel

NBA-stjernen LeBron James skrev mandag under på en kontrakt med Los Angeles Lakers til næsten en milliard

LeBron James scorer godt og vel en milliard kroner på sit skifte til Los Angeles Lakers. Foto: AP
LeBron James scorer godt og vel en milliard kroner på sit skifte til Los Angeles Lakers. Foto: AP

Efter at skiftet for nylig blev meldt ud, er det nu officielt.

NBA-stjernen LeBron James har skrevet under på en fireårig kontrakt til en værdi af lidt over 970 millioner kroner med Los Angeles Lakers.

Basketballholdets topchef NBA-legenden Earvin 'Magic' Johnson jubler over James' ankomst i Los Angeles.

- Han er verdens bedste spiller. Han elsker at konkurrere og er en stærk leder, der går op i at vinde og sikre sig, at hans holdkammerater er succesfulde.

- Lakers-spillerne glæder sig over at have én på holdet, der har været i ni NBA-finaler. Det er et stort skridt mod at få Lakers tilbage i slutspillet og NBA-finalerne, siger Johnson i en pressemeddelelse.

Lakers' sportschef, Rob Pelinka, kalder tilgangen af LeBron James for et historisk øjeblik i holdets historie.

- Det er den ultimative validering af det, vi er i gang med at bygge op i klubben, men vi ved også, at arbejdet ikke er færdigt.

- Vi fortsætter fremad, og vi vil gøre, hvad der skal til for at opnå det ultimative mål om at skaffe endnu et mesterskab hjem til verdens bedste fans, siger Pelinka i pressemeddelelsen.

LeBron James skifter fra Cleveland Cavaliers, hvor han har spillet siden 2014.

James har deltaget i de seneste otte NBA-finaler med henholdsvis Cavaliers og Miami Heat, hvor han spillede fra 2010 til 2014.

Han vandt i 2012, 2013 og 2016 og blev alle tre gange kåret som finalernes bedste spiller.

33-årige James er desuden blevet kåret som NBA-ligaens bedste spiller fire gange og har været udnævnt til det årlige All Stars-hold hele 14 gange.

Han har ligeledes vundet to OL-guldmedaljer med det amerikanske landshold i basketball.

LeBron James har spillet sin sidste kamp for Cleveland Cavaliers. Foto: AP
LeBron James har spillet sin sidste kamp for Cleveland Cavaliers. Foto: AP
 

Andreas Bjelland blev mandag præsenteret i FCK. Han bliver Superligaens bedst betalte spiller. Foto: Tariq Mikkel Khan. FC København Ny FCK-stjerne får den højeste løn i Superligaen - se hvor dyr han er

Jakob Fuglsang træner undertiden med Chris Froome i Monaco, hvor de begge bor. Briten har forsikret Fuglsang om, at han ikke har gjort noget forkert. Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix. Tour de france 2018 Fuglsang stoler på Froome: - Jeg har talt med ham

Domagoj Vida fejrer sin scoring mod Rusland. Nu modtager han en bøde pga. en politisk 'joke. Foto: AP Photo/Alexander Zemlianichenko VM 2018 VM-helt fejrede triumf med provokation - her er den hårde straf

5 kommentarer
Vis kommentarer