Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Mikkel: Vi SKAL være klar

Det duer ikke, at man kommer bagud med fire mål. Det er nu det gælder, siger verdensstjernen

Mikkel Hansen er godt klar over, at det er nu, det gælder. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Hansen er godt klar over, at det er nu, det gælder. (Foto: Thomas Sjørup)

LONDON (ekstrabladet.dk): Hvis der sidder nogle håndboldfans derude og er begyndt at tvivle på Danmarks chancer for at stryge helt til tops ved OL, så er det til at forstå.

Danmark mangler endnu at brænde helt igennem og prygle en modstander med tophåndbold. Og helt skidt så det ud, da Kroatien bankede Wilbeks drenge forleden med 11 mål.

Spillerne er helt enige om, at spillet naturligvis skal være bedre. Og det skal indstillingen også.

Læs mere:

Se også: Landins løfte: Vi spiller os i finalen

- Folk er godt klar over, at det er nu det gælder. Det er knald eller fald. Vi skal være der hele tiden. Det går sgu ikke, at vi står og tænker, at det ikke gør noget, at vi kommer bagud med fire og så kan hente det. Det kommer ikke til at ske nu, siger Mikkel Hansen til ekstrabladet.dk.

Han havde selv en dårlig dag i sejren over Sydkorea mandag. Målvogter Niklas Landin mangler også fortsat at vise det høje niveau, der var stærkt medvirkende til dansk EM-guld i januar – og VM-sølv sidste år.

Se også:

Se også: Wilbeks højre hånd tilbage

- Vi ved, at vi kan spille bedre. Mange spillere har endnu ikke leveret på højeste niveau. Og man kan håbe på, at flere melder sig ind end to-tre stykker per kamp. Måske seks eller syv mod Sverige. Så ser det godt ud, siger han.

- Vi skal finde ud af, hvordan vi leverer bedst. Men vi skal også passe på med at gøre det værre end det har været. Vi har trods alt slået Spanien, Ungarn og Serbien. Gode nationer. At spillet ikke har kørt har været en ting. Men vi har stadig vundet og spillet stabilt. Udover Kroatien-kampen er vi ikke faldet sammen, selvom vi jo har været bagud i alle kampe. Fighterviljen er der bestemt. Nu skal vi bare mindske de tekniske fejl, så kommer spillet også, siger målvogteren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen