Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Kajak-Henriette: Jeg kan slå alle

Henriette Engel Hansen klar til finalen i 500 meter enerkajak

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)

LONDON (Ekstra Bladet): Er der endnu en medalje i farvandet i Dorney Lake uden for London, hvor de olympiske ro- og kajakkonkurrencer afvikles?

Spørgsmålet er relevant, efter at 30-årige Henriette Engel Hansen roede sig i finalen i 500 meter enerkajak, og dermed opfyldte hendes personlige OL-målsætning.

- Jeg er så glad og så lettet. Marginalerne var heldigvis på min side, og det virkelig toppen af poppen, jeg er oppe mod. Jeg tror, at de første 17 kunne været gået i finalen.

Når det er så små marginaler, er det så ikke nærmest umuligt at sige, hvad der kommer til at ske i finalen?

- Fuldstændigt. Jeg vil nok regne med, at Tyskland og Ungarn skal vi nok regne med kommer til at blande sig i medaljerne.

Siger du dermed, at bronze er det, du i bedste fald skal gøre dig forhåbninger om.

- Nej, alt kan ske. På en god dag har jeg også en chance. Jeg har slået tyskeren før, så det kan vel ske igen. Jeg har ikke slået ungareren, men en gang skal være den første.

- Jeg vandt årets første Wold Cup og har været med i verdenseliten i flere år. Det er kun marginaler, der afgør tingene. Ligesom i svømning, som jeg ved OL har set for første gang i mit liv, sagde Henriette Engel Hansen, inden hun forlod ro-stadion for at lade op til torsdagens finale.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen