Håndboldpiger: Folk synes vi er pissedårlige

Den nådesløse kritik mod damelandsholdet har været benzin på bålet for spillerne, der så inderligt ønsker at lukke munden på kritikerne

Skuffede - og indebrændte - håndboldpiger efter det knebne nederlag til Norge. (Foto: Jens Dresling)
Skuffede - og indebrændte - håndboldpiger efter det knebne nederlag til Norge. (Foto: Jens Dresling)

LONDON (ekstrabladet.dk): Hvis man hjemme i Danmark kan høre en knasen og grrrr'en (eller hvordan det nu staves), så er det muligvis de danske håndboldpigers gummer og tænder, der støder mod hinanden efter fredagens smertelige etmåls-nederlag til Norge.

For de 14 piger er hidsige, indebrændte og indehavere af den der 'jeg skal vise jer, at jeg kan mere end I tror'-attitude.

Se også: OL-exit: Spillerne græd

Det er den danske offentlighed med en kritisk presse i spidsen, der er genstand for den sindstilstand i landsholdstruppen efter nu knap otte års medaljetørke

- Vi ville bare så gerne lukke munden på de folk, der synes, at vi er pissedårlige og ikke kan en skid. Inden vi tog afsted, havde folk ingen forventninger til os. De bliver bare ved. De vil efter i dag godt kunne se, at vi kan spille god håndbold, sagde Trine Troelsen efter det smertelige 24-23-nederlag til Norge.

- Vi er sgu da blevet nummer fire til både EM og VM de sidste to år. Og her taber vi knebent til Sydkorea, Spanien og Norge. Tre hold, der alle kan blive olympisk mester, sagde Ann Grete Nørgaard.

Se også: Danmark milimeter fra OL-sensation

Camilla Dalby lignede en, der lige havde tabt tre kg i væske alene. Så våde var øjnene. En del af ærgrelsen og frustrationen var den samme som hos holdkammeraterne.

- Vi viser, at vi godt kan være med. Der er så mange derhjemme, der har begravet damehåndbolden. De siger, at vi ikke kan en dyt, og der bliver stillet spørgsmålstegn ved, om vi kan spille håndbold. Det viser vi i dag, at vi kan. Et mål her mod Norge og et mål mod Sydkorea, så havde vi næsten været i kvartfinalen, opsummerede hun.

Er danskerne for hårde ved damelandsholdet?

Har damelandsholdet levet op til dine forventninger?

Se resultat

Er danskerne for hårde ved damelandsholdet?

Har damelandsholdet levet op til dine forventninger?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 Ann Grete Nørgaard har vist alle følelser under OL. Vild jubel, raseri, og - som i går - stor skuffelse. (Foto: Jens Dresling)
2 af 2 Skuffede - og indebrændte - håndboldpiger efter det knebne nederlag til Norge. (Foto: Jens Dresling)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen