Fortvivlet Friis: Det skærer mig i hjertet

- Jeg har det virkelig, virkelig dårligt. Jeg vil helst bare forsvinde, lyder det fra Lotte Friis efter finale-skuffelsen i 800 meter fri

En skuffet Lotte Friis forlader svømmebassinet efter 800 meter fri-finalen. (Foto: Thomas Sjørup)
En skuffet Lotte Friis forlader svømmebassinet efter 800 meter fri-finalen. (Foto: Thomas Sjørup)

LONDON (ekstrabladet.dk): Det var en fuldstændig sønderknust Lotte Friis, der kunne gøre status efter OL-finaleskuffelsen i 800 meter fri, hvor den danske medaljefavorit gik fuldstændig død og måtte nøjes med en femteplads efter fire års forberedelser på netop dette ene løb.

- Jeg ved ikke, hvad der skete. Det kørte bare ikke, som det skulle cirka halvvejs i løbet. Og så er det bare hårdt at komme ind og se, at jeg havde fået medalje, hvis jeg havde svømmet på samme tid som ved VM sidste år.

- Det skærer mig så dybt ind hjertet, at det er svært at sætte ord på. Og det bliver så svært at komme ud til Paulus (træner Wildeboer, red.), for han har kæmpet lige så hårdt som mig for det her. Jeg ved bare, hvor hårdt det er for Paulus, lød det fra den skuffede dansker.

- Var det her dit værste mareridt?

- Ja, fuldstændig. Jeg havde håbet, at det skulle være mig og Rebecca, som skulle kæmpe om det. Men det viser også bare, at det der med, at 'Lotte burde', at 'Lotte skal tage medalje', ikke hører nogen steder hjemme. Dem, der siger det, ved ikke noget om svømning.

- De første 300-400 meter kørte det godt, men så kørte det sgu ikke. Undskyld mit sprog. Jeg følte mig ret skarp mentalt op til finalen. Forberedelsen var så god som overhovedet mulig. Og det er også derfor, at det er så meget hårdere nu.

- Jeg har det virkelig, virkelig dårligt. Jeg vil helst bare forsvinde. Jeg ville så gerne have haft den medalje med hjem, og jeg havde været fuldstændig ligeglad med, om det havde været guld, sølv eller bronze, siger Lotte Friis efter sin karrieres måske største skuffelse i svømmebassinet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen