Håndboldpiger i terapi før Norges-kamp

Det danske kvindelandshold har manglet selvtillid i de første tre kampe under OL - i aften er statsministeren på besøg til kampen mod Norge

LONDON (ekstrabladet.dk): - Vi skal efter kampen kunne se os selv i spejlet og sige til os selv, at vi har gjort, hvad vi kunne, siger assistenttræner Kim Jensen før aftenens OL-kamp mod Norge.

De danske håndboldkvinder har ikke brugt dagen på at se video med aftenens modstander Norge. Tiden er i stedet gået med ’terapi’ i grupper, men også på tomands-hånd.

- Hvis vi ser tilbage på de tre første kampe, har spillerne helt klart manglet selvtillid, siger Kim Jensen.

- Derfor har hver enkelt spiller skulle finde frem til, hvad hun vil bidrage med. Om det er nok til at slå Norge, kan kun tiden vise, siger assistenttræneren.

Til aftenens kamp har danskerne valgt at bytte målmand, så Christina Pedersen starter inde. Ellers køres videre med den samme startopstilling som til tre første kampe, så midterforsvaret Mette Melgaard/Rikke Skov skifter i angrebet med Susan Thorsgaard/Berit Kristensen.

Læs også:

Se også: Danskerne klædt af mod Spanien

Danmark vil holde godt øje med den norske topscorer Linn Jorum Sulland, og det er ikke utænkeligt, at nordmanden undervejs vil blive skygget ekstra, fordi et taktisk træk kan være at gå over til at dække en skæv 5-1.

Håndboldlandsholdet får i øvrigt prominent opbakning, idet statsminister Helle Thorning-Schmidt er dukket op i Copper Box for at se håndbold - og håndbold.

Hun er således både blandt tilskuerne, når de danske kvinder i aften møder Norges olympiske og verdensmestre, og hun er tilbage i Copper Box i morgen, når de mandlige europamestre spiller gruppefinale mod Kroatien.

Før håndboldkampene har statsministeren været rundt i Den olympiske by sammen med Danmarks Idræts Forbunds formand Niels Nygaard. Under besøget havde Helle Thorning-Schmidt lejlighed til at tale med nogle af del danske OL-deltagere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen