Glad bronzepar: Tog vreden med på banen

Joachim Fischer og Christinna Pedersen er stolte af, at de fik vendt skuffelsen fra semifinalen til OL-bronze

Sejren er i hus, og glæden kommer til udtryk hos Fischer og Pedersen. (Foto: Lars Krabbe)
Sejren er i hus, og glæden kommer til udtryk hos Fischer og Pedersen. (Foto: Lars Krabbe)

LONDON (ekstrabladet.dk): På Wembley Arena kunne en heldig medarbejder finde flere knækkede ketchere efter tosdagens semifinaler. De fleste tilhørte danske Joachim Fischer.

Han var helt færdig efter den intense og nervepirrende semifinale, hvor han og Christinna Pedersen til sidst måtte bøje sig for de topseedede kinesere med 21-19 i 3. sæt.

Fredag lykkedes det at rejse sig for danskerne og vinde bronzekampen over indonesiske Natsir og Ahmad. Undervejs i den ensidige kamp virkede Fischer enormt motiveret og nærmest aggressiv i sine smash.

Og det var ikke tilfældigt.

- Jeg har stort set ikke sovet i nat efter den semifinale. Så da jeg vågnede i morges var jeg meget træt og min krop var ved at tage livet af mig, sagde til at begynde med, inden Christinna tog over.

Se også: Sådan! Suveræn bronze til Danmark

- Det er svært at skulle på banen mindre end 24 timer efter sådan et nederlag. Det var så tæt. Men vi skulle videre og holde fokus. Så nytter det ikke, hvis man kommer bagud, at stå og få ondt af sig selv over ikke at være i finalen. For så taber man. Det er sikkert. Men den situation har vi tacklet eminent, sagde hun.

- Det var ikke særlig sjovt for mig at skulle spille kampen. Men jeg prøvede at tænke på alle de mennesker, vi ville glæde med en sejr. Hver gang jeg fik bolden derinde, havde jeg lyst til at smadre den. Jeg prøvede at spille efter taktikken, men det var lidt svært, grinede Fischer.

- Jeg fik ødelagt nogle ketchere i går. De ligger bøjet sammen i skraldespanden. Men der var stadig mere tilbage i os, sagde han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen