Caroline hylder Serena

Serena Williams er storfavorit til at nappe OL-guldet, vurderer Caroline Wozniacki efter sammenbrud i kvartfinalen

LONDON (ekstrabladet.dk): Der var sandt for dyden ikke meget at komme efter for Caroline Wozniacki i OL-kvartfinalen mod Serena Williams torsdag eftermiddag.

6-0, 6-3 lød den nærmest ydmygende sejr, der satte den tidligere verdensetter eftertrykkeligt på plads.

Og det var da også en resigneret og mut Wozniacki, der forsøgte at mande sig op til en omgang med den danske presse efter OL-exitten.

- Man kan altid se tilbage på sådan en kamp og sige, jeg kunne have gjort det, og jeg kunne have gjort det. Og jeg ville da gerne have taget skridtet videre og måske tage en medalje. Det blev det ikke til.

- Serena spillede bare en god kamp. Hun ser meget stærk ud, og jeg har svært ved at se, at der er nogen, der kan slå hende, hvis hun fortsætter med at spille som nu, sagde Wozniacki om rivalen og veninden fra USA.

Læs også:

Se også: Caroline færdig ved OL: Fik æg af Serena

Generelt noterer hun sig, at serven har fungeret fint i OL-turneringen. Kvartfinalen torsdag var undtagelsen, hvilket også kostede dyrt.

- Jeg var klart mere presset, fordi hun gik ind med det samme og angreb med dybe og hårde stød. Så jeg skulle serve endnu hårdere, og så kommer fejlene jo, sagde hun.

Mere OL-stemning bliver der ikke for Wozniacki, der allerede fredag rejser over Atlanten for at spille Rogers Cup i Montreal.

- Det gør jeg, fordi det er en lang flyvetur, og fordi jeg nu skal se frem mod hard court-sæsonen, som jeg glæder mig til. Jeg har flere store turneringer i efteråret. US Open er naturligvis den største, sagde Wozniacki.

Stort set hele striben af verdensranglistens bedste spillere er at finde i den turnering. Serena Williams er undtagelsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen