Caroline: Fedt med opbakning

Mikkel Hansen og co. var troppet op for at heppe på Caroline Wozniacki. Og det varmede

LONDON (ekstrabladet.dk): Der var mere end halvtomt på Wimbledons Centre Court onsdag aften, da Caroline Wozniacki spillede sig i OL-kvartfinalen.

Danskeren var dog godt tilfreds med fremmødet. For blandt dem, der trods alt havde fundet vej, var flere spillere fra herrelandsholdet i håndbold samt chef de mission Jesper Frigast.

- Det er fedt, at de er ude og hepper. Der var god opbakning i dag. Ja, jeg lægger mærke til det. Jeg synes altid, at det er sjovt, når 'holdet' kommer ind og støtter. Og det var fedt, at de kom den lange vej herud, sagde Wozniacki efter sejren på 6-4, 6-2 over Daniela Hantuchova.

Se også: Serven reddede Caroline

Hun har valgt at bosætte sig i nærheden af Wimbledons enorme anlæg for at kunne lade op i fred og ro og have så kort transporttid til anlægget som overhovedet muligt.

Det har dog også den ulempe, at den olympiske ånd måske ikke er kravlet ind under huden på hende som den er på så mange andre deltagere, der bor i OL-landsbyen.

Se også: Skræmmende Serena venter på Caroline

- Det gør det hele meget mere kammeratligt, og jeg føler, at jeg er en del af et team. Desværre har jeg ikke selv fået set noget som helst endnu, sagde hun.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen