Den havde Cleverly ventet på

Den danske keeper stod fremragende i gyseren mod Spanien

Marcus Cleverly kom på banen efter et kvarter og hev den ene store redning op efter den anden mod Spanien. (Foto: Jens Dresling)
Marcus Cleverly kom på banen efter et kvarter og hev den ene store redning op efter den anden mod Spanien. (Foto: Jens Dresling)

LONDON (ekstrabladet.dk): - Hvor har jeg ventet på at spille en kamp i dag, så jeg kunne få vist Håndbolddanmark, at jeg kan stå på mål.

Indhopperen Marcus Cleverly brugte OL-opgøret mod Spanien til at træde ud af rollen som den evige bænkevarmer med en pragtkamp, som tangerede verdensklasse, da spanierne belv besejret med 24-23 i en ren gyser.

Læs også:

Se også: Wilbeks assistent er rejst hjem

Efter et kvarter blev han smidt ind, da førstemanden Niklas Landin ikke kunne flytte fødderne hurtigt nok.

Derefter blev tilskuerne vidner til 40 rigtig, flotte Marcus Cleverly-minutter med store redninger på stribe, så tilskuerne på et tidspunkt overgav sig og taktfast råbte 'Cleverly, Cleverly, Cleverly.'

Læs også:

Se også: Magiske Mikkel bag dansk gyser-sejr

Indhopperen nåede op på 12, deriblandt et straffekast, inden Ulrik Wilbek af taktiske grunde igen sendte Niklas Landin ind i kampen i slutminutterne.

- Det er rigtigt, at jeg ikke fik vist så meget til EM i Serbien, så det er dejligt i dag at få vise, hvad jeg kan, siger Marcus Cleverly, som i flere år har spillet langt uden for den store offentligheds bevågenhed i den tyske 2. bundesliga, inden han havnede i polske Vive Kielce.

Takket været Champions League-deltagelse opdagede landstræneren den glemte målmand, da der pludseligt manglede en andenmand.

Hvordan klarer det danske herrelandshold i håndbold sig ved OL?

Se resultat

Hvordan klarer det danske herrelandshold i håndbold sig ved OL?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen