Annonce:
Annonce:

OL-drømmende Beckham afviser managerjob

David Beckham har ingen managerambitioner. Han har stadig drømme som spiller, den største er at deltage i OL

Annonce:

Når London næste år byder velkommen til De Olympiske Lege og inviterer indenfor til åbningsceremoni, håber fodboldikonet David Beckham, at han er blandt de mange tusinde atleter, der kan lade sig hylde i det gigantiske show.

Den levende legende slår indtil videre sine folder i amerikanske Los Angeles Galaxy, men modeikonet overvejer nu et skifte opad rent sportsligt i håbet om at komme med til OL næste år.

- Alle ved, hvor passioneret jeg er omkring at spille for mit land, og at repræsentere sit land ved OL vil være ret utroligt, især fordi OL afvikles i en del af London, hvor jeg voksede op som barn, siger David Beckham til avisen Melbourne Herald Sun.

Har andre tilbud og muligheder
Den mangeårige Manchester United-stjerne er lige nu på tur i det australske med sin amerikanske klub, der tirsdag spiller en kamp mod det lokale hold, Melbourne Victory.

Annonce:

Beckhams kontrakt med Los Angeles Galaxy udløber i år, og han overvejer nu, hvad der skal ske næste år. Beckham er ad flere omgange sat i forbindelse med franske Paris St. Germain.

- Jeg har fået andre tilbud, og det er rart, især når du er 36 år, hvor nogle vil sige, at du er på vej mod enden af karrieren. Jeg har tilbud og muligheder, men jeg er stadig Galaxy-spiller lige nu, og det ændrer sig måske ikke.

- Jeg skal beslutte mig i løbet af de næste uger. Måske før jul, måske lige efter. Men jeg bruger den nødvendige tid, det er en stor beslutning, siger David Beckham.

Aldrig være manager
En ting, han er helt sikker på, er, at han ikke vil gå managervejen. Det prøvede han ved VM i 2010, hvor han var med omkring det engelske hold.

- Jeg brød mig overhovedet ikke om det. Jeg ved ikke, hvordan managere og trænere gør det. Jeg elsker at arbejde med børn og træne børn, men det at være manager er blandt de ting, der aldrig har interesseret mig.

- Jeg nød at være en del af det og få oplevelsen, men det var meget svært at stå ude på sidelinjen, siger David Beckham i interviewet med den australske avis.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: