Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Danske kajakroere missede finale

Som forventet gik det ikke for kajakroer Henriette Engel Hansen i semifinalen på 200-meter-distancen. Også Kasper Bleibach missede finalen

Henriette Hansen er færdig ved OL. (Foto: AP)
Henriette Hansen er færdig ved OL. (Foto: AP)

Den danske kajakroer Henriette Engel Hansen er færdig ved OL efter at have padlet sig ind på en syvendeplads i semifinalen på 200 meter.

Dermed bliver det hverken til deltagelse i lørdagens A- eller B-finale for den danske roer, der torsdag nåede OL-finalen i favoritdisciplinen 500 meter enerkajak, men måtte nøjes med en skuffende syvendepladsen.

Også Kasper Bleibach missede finalen, men skal dog ro B-finale lørdag efter en femteplads i sin semfinale.

Se også: Bleibach er ked af at skuffe dem derhjemme

Det forstyrrede Henriette Engel Hansens løb en smule, at der lige var en hviderusser, der tyvstartede, inden løbet kunne sættes retmæssigt i gang i andet forsøg.

- Der er så meget adrenalin, der pumper, at når først starten går, så begynder det hele at ryste. Derfor forsøgte flere af os at trække starten lidt anden gang for at få det hele i ro.

- Men det betyder alligevel, at jeg ikke kommer ordentligt ud af boksen, siger Henriette Engel Hansen.

Hun havde ikke de store forventninger på 200-meter-distancen, som ikke er hendes primære løb. Derfor var det stort bare at nå i semifinalen.

- I morges troede jeg kun, at jeg havde ét løb tilbage ved OL. Så det handlede først og fremmest om sjov og ballade og godt humør.

- Så gik det indledende heat gik over al forventning, og derfor håbede jeg så alligevel at nå med i B-finalen, men sådan skulle det ikke gå. Nu kan jeg så holde ferie i stedet, siger hun.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen