Kajak-drenge skal tale seriøst

Den danske firerkajak skal finde rytmen på 48 timer

LONDON (Ekstra Bladet): Med EM-guldet fra Kroatien i frisk erindring er den danske firerkajak med Kim Vraae, Emil Stær og Kasper Bleibach nævnt som dansk medalje-kandidat på 1000 meter.

Men efter sjettepladsen i semfinalen, som kun med nød og næppe bragte dem videre til finalen, er de helt på det rene med, at der skal ændres markant på tingene, hvis de skal blande sig i medaljekampen på torsdag.

- Vi skal ud at finde en bedre rytme i båden. Ellers kommer vi ikke med frem, og det vil vi. Skal man lykkes i en firer, kræver det, at fire individualister arbejder sammen, og det har vi ikke fået til at fungere helt, som vi plejer, og det bliver vi nødt til at gøre bedre, og det er jeg sikker på, at vi kan sagde Emil Stær og fik medhold af Kasper Bleibach.

Læs også:

Se også: Medaljehåb skuffede i semifinale

- Det er ingen let ting at komme i OL-finalen. Eksempelvis kom nummer tre fra EM ikke med. Men når det er sagt, har vi heldigvis to dage til at køre bedre. Det er så vigtigt i roning, at få overført kræfterne fra fødderne, og det er som om, at vi ikke rammer hinanden helt rigtigt i fodsparkene i dag. Kører de fire cylindre ikke ens, får du ikke de optimale kræfter ud af det.

Selv om firer-banden ikke var fornøjede med semifinalen, kan de alligevel glæde sig over, at de med finalepladsen allerede har lavet den præstation for en dansk firerkajak ved et OL nogensinde.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen