Dansk 49'er-favorit: Vi er mega skuffede

OL-guldvinder i 49'er Jonas Warrer og Søren Hansen er skuffede, og Hansen tænker på at stoppe karrieren.

En aflyst sejlads ved World Cuppen i franske Hyeres betyder, at forsvarende OL-guldvinder i 49'er Jonas Warrer og Søren Hansen ikke kommer med til legene i London til sommer.

Aflysningen, der skyldes dårligt vejr, betyder nemlig, at Warrer/Hansen ikke kan indhente konstellationen Allan Nørregaard og Peter Lang, som tager den danske OL-plads.

- Det er mega skuffende. Vi synes helt sikkert, at vi var godt sejlende.

- Vi vandt det andet udtagelsesstævne på Mallorca, og vi var også godt sejlende ved dette sidste stævne, men Allan og Peter var lige en bønne bedre end os i de indledende sejladser, siger Søren Hansen.

Nu er den erfarne sejler parat til at stoppe karrieren.

- Jeg har gjort dette i nogle år nu. Det har hele tiden været tanken, at det var sidste skud i bøssen. Nu skal jeg videre med andre ting. Med mindre der kommer spændende tilbud på banen, så skal jeg til at have et rigtig job.

Selvom Warrer/Hansen gik ind til den næstsidste sejlads med et pænt efterslæb til Nørregaard/Lang, var det slet ikke umuligt at nå at sikre OL-pladsen, vurderer han.

- Vi kunne godt nå det i dag, for vi havde stadig sejladserne i dag og et middle race fredag. Med et par gode sejladser havde vi chancen for at være inde i varmen igen, siger Søren Hansen.

World Cuppen i Hyeres var på forhånd ventet at blive en skarp duel mellem de to danske bådkonstellationer, men de kan godt snakke sammen trods dagens aflysning.

- Jeg har ønsket dem tillykke med det.

- Jeg tror bestemt, at de har en chance. De har helt sikkert potentialet til at være med blandt de ti både, der skal kæmpe om OL-medaljer. Men jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg tror, vi ville have haft en bedre chance, siger Søren Hansen.

Sejlsportschef Thomas Jacobsen har meddelt, at han vil pege på Allan Nørregaard og Peter Lang som danske deltagere ved OL. Officielt er det dog DIF, som på et senere tidspunkt udnævner den danske OL-båd.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere