Guldvinder får baghjul i kamp om OL-billet

Sejlerne Jonas Warrer og Søren Hansen ligger i øjeblikket til at miste billetten til OL i London

Medaljekandidaterne er i fare for slet ikke at komme til OL. (Foto: Ernst van Norde)
Medaljekandidaterne er i fare for slet ikke at komme til OL. (Foto: Ernst van Norde)

Med fire dage tilbage af det afgørende stævne er kampen om de danske OL-billetter i sejlsportens 49'er-klasse mere intens end nogensinde.

Mandag tog duellen en ny drejning, da den forsvarende OL-guldvinder Jonas Warrer sammen med sin makker Søren Hansen måtte se sig overhalet i den samlede stilling af udfordrerne Allan Nørregaard og Peter Lang.

Læs også:

Se også: Ukendt maratonløber får dansk OL-billet

Nørregaard og Lang imponerede med en sejr i stævnets tredje sejlads, og samlet er de nu på sjettepladsen. Hvis den stilling skulle holde, er det nok til at tage billetten til London, fordi Warrer og Hansen er nede som nummer otte.

Er Nørregaard og Lang bedst placeret af de to danske både og samtidig mellem de 25 bedste i Hyeres, når stævnet slutter på fredag, får de lov at repræsentere Danmark ved OL.

Se mere:

Se også: Sur Ferguson: Latterligt og kaotisk

Duellen er knivskarp, og mens Jonas Warrer og Søren Hansen var bedst i de to første sejladser, tog Nørregaard og Lang over i de næste to.

På forhånd har de danske sejlere åben erkendt, at det ikke handler om at vinde world cup-stævnet, men udelukkende om at holde den konkurrerende danske båd bag sig.

Derfor er det i OL-sammenhæng uden betydning, at en tredje dansk båd med Peter Krüger Andersen og Nicolai Thorsell faktisk i øjeblikket er bedste danske båd på femtepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere