Tennis-babe får nyt job under vinter-OL

Sharapova har for en tid skiftet ketsjeren ud med en mikrofon i den by, hvor hun tilbragte fem-seks år af sin barndom

Maria Sharapova kaster glans over vinter-OL (Arkivfoto: AP)
Maria Sharapova kaster glans over vinter-OL (Arkivfoto: AP)

En absolut topatlet kaster i disse dage glans over Sochi, der om få dage er vært for de olympiske vinterlege. Men nej, hun skal hverken løbe kunstskøjteløb eller fare ned ad en løjpe.

I stedet skal de lange ben bære verdens bedst betalte, kvindelige idrætsstjerne rundt i værtsbyen som værtinde for den amerikanske tv-station, NBC.

Og det er der flere gode grunde til. For tennisstjernen er vokset op i Sochi, mens hun i sit andet hjemland, USA, er en markedsføringsmagnet af de helt store.

- Det var her, jeg var barn, og her jeg startede med at spille tennis, så det er meget meningsfyldt for mig, forklarede Maria Sharapova om sit nye job under en af mange reklameseancer, hun også lige deltager i.

- Da jeg hørte, at de olympiske vinterlege skulle holdes her, blev jeg så lykkelig, for nu håber jeg, at folk rundt i verden endelig vil opdage denne by. Jeg har altid selv syntes, at den var helt unik, og det får verden øjnene op for nu, siger hun til det statslige, russiske tv.

Holder med Rusland
Her sørger hun selvfølgelig også for at holde den nationale balance på spørgsmålet om, hvem hun ville holde med, hvis USA og Rusland for eksempel skulle tørne sammen i en olympisk ishockey-finale:

- Mit hjemland, selvfølgelig.

Maria Sharapova, der flyttede til USA som meget ung teenager, bar da også det russiske flag ind til OL i London forrige år, hvor hun i øvrigt vandt sølv.

- Jeg ville elske at spille et OL mere. London var fantastisk, jubler starletten, som nok skal få et par hoveder vil at vende sig i den olympiske by.

0 kommentarer
Vis kommentarer