Dansk OL-håb: 'Jeg var absurd langt efter'

Christoffer Faarup var mere end fire sekunder efter de bedste i OL-styrtløbet og var langt fra top-20

Christoffer Faarup ærgrer sig. Foto: AP
Christoffer Faarup ærgrer sig. Foto: AP

Sport Husker du Danmarks skøjteprinsesse? Her er Mikkeline i dag

Fornemmelsen var god, men det var tiden ikke.

Den danske skiløber Christoffer Faarup er forundret over, at han var 4,23 sekunder langsommere end guldvinder Aksel Lund Svindal i OL-styrtløbet natten til torsdag.

Hobro-løberen kørte over målstregen med en følelse af, at det var gået godt, men humøret sank, da han så sin tid.

- Jeg kørte ok, selv om jeg lavede lidt småfejl. Jeg kom i mål med en god følelse, men så kunne jeg se, at jeg var absurd langt efter.

- Jeg var længere efter, end jeg håbede og forventede og også længere, end jeg følte, min kørsel var til. Det er jeg super, super ærgerlig over, siger Christoffer Faarup.

Tiden rakte til en placering som nummer 36, hvilket er et godt stykke fra ambitionen om en placering i top-20.

Allerede fredag har han mulighed for oprejsning i super-G-løbet, men først skal han analysere styrtløbsskuffelsen.

- Jeg ved ikke, hvad det er. Nogle snakker om, at der var kommet noget modvind på midterstykket, så dem med høje startnumre kørte langsommere.

- Jeg tror måske, jeg har været lidt for langsom i nogle af svingene, så jeg tabte tid hele vejen. Jeg må kigge på det, siger Christoffer Faarup.

Super-G-løbet begynder klokken 3.00 natten til fredag.

De danske atleter kommer ikke til at bære sørgebind ved vinter-OL. Foto: Sean Haffey/Pool Photo via AP OL 2018 Dropper sørgebind - sådan ærer danske OL-atleter Henrik

Mens Vild med dans i efteråret kørte på 13. sæson på TV2, så blev det ikke samme succes, da Mikkeline Kierkgaard i 2008 var dommer i det tilsvarende program med skøjteløbere kaldet ’Varm på is’.
- Det er jo bare svært. Det er sådan en lille sport, og det er svært at stå på skøjter, så at lære nogen at stå på skøjter, det kræver ret meget. Det er lettere at lære nogen at danse, hvor der ikke er det element af is, siger Kierkgaard.
Blandt deltagerne var navne som Pelle Hvenegaard, Signe Molde og Joan Ørting, mens vinderen blev racerkøreren Nicolas Kiesa. Udover at være dommer i den danske udgave var Mikkeline Kierkgaard også deltager i den tyske udgave af programmet. Foto: Thomas Lekfeldt OL 2018 Dansk skøjteprinsesse husker dramaet: 'Det var helt vanvittigt'

Yura Min og Alexander Gamelin havde været på isen i fem sekunder, da kvindens kjole gik op. Foto: AP OL 2018 Kjolen går op efter fem sekunder: 'Jeg var skrækslagen!'

4 kommentarer
Vis kommentarer