Helt kåd efter OL-medalje: 'Vil I vide, om mit sexliv er godt?'

Norske Tiril Eckhoff var i sjældent højt humør efter sin bronzemedalje

Tiril Eckhoff var i højt humør efter sit bronzeløb. Foto: AP
Tiril Eckhoff var i højt humør efter sit bronzeløb. Foto: AP

Succes ved OL i Pyeongchang kan gøres op på mange måder.

Den danske OL-debutant Casper Dyrbye kunne med en seedning som nummer 76 være sin 60.plads i storslalom bekendt, mens atleter som den norske legende Marit Bjørgen kan fylde fylde hele pokalskabet med olympisk metal.

For Bjørgens landsmand, Tiril Eckhoff, var karrierens fjerde OL-medalje rigeligt til at sende humøret helt til tops. Også selvom det 'blot' blev til bronze på kvindernes massestart i skiskydning på distancen 12,5 kilometer.

Ja, Eckhoff var faktisk i det decideret kåde hjørne, da hun efter løbet stod ansigt til ansigt med journalisterne fra sit hjemlands medier.

- Jeg har lagt så meget arbejde uden, at det gav resultat. Du begynder at tvivle. Jeg tvivlede på, om jeg havde det  i mig. Derfor er det sygt dejligt, at det lykkes i dag. Jeg tog virkelig en skydning af gangen, forklarede en lykkelig Tiril Ekchoff, inden hun en anelse overgearet fortsatte.

- Hvad mere vil I vide? Om mit sexliv er godt?, jokede den meget glade norske kvinde, der forinden trods alt måtte bøje sig for Slovakiets Anastasiya Kuzmina og hviderussiske Darja Domratjeva, der tog henholdsvis guld og sølv.

Eckhoff vandt guld i mixedstafet i Sochi i 2014, hvor hun også hentede to bronzemedaljer.

OL 2018 Norges herrer slår russere i tæt langrendsstafet

OL 2018 Mens du sov: Dansk jubel efter OL-debut

De danske curling-herrer får meget svært ved at nå semifinalen. Foto: AP OL 2018 Nyt dansk OL-kollaps - semifinalen er langt væk

23 kommentarer
Vis kommentarer