Kjolen går op efter fem sekunder: 'Jeg var skrækslagen!'

- Hvis min top var røget ned, så havde det været en katastrofe. Jeg var meget skrækslagen for, at det hele var ved at falde ned, siger isdanser, efter kjolen gik op

Yura Min og Alexander Gamelin havde været på isen i fem sekunder, da kvindens kjole gik op. Foto: AP
Yura Min og Alexander Gamelin havde været på isen i fem sekunder, da kvindens kjole gik op. Foto: AP

Mikkeline Kierkgaard kommenterer i februar vinter-OL for Discovery, men ellers har den tidligere skøjteprinsesse foretaget et skifte langt væk fra isen og rampelyset. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Husker du Danmarks skøjteprinsesse? Her er Mikkeline i dag

Der var millioner af tv-seere verden over, der så på holdkonkurrencen i kunstskøjteløb ved OL i Pyeongchang.

Men kort efter det koreanske isdanser-par Yura Min og Alexander Gamelin skøjtede på isen og startede deres optræden på hjemmebanen, så gik kjolen op i ryggen af kvindens røde kjole.

- Fem sekunder inde i vores program, der gik min strop op. Jeg var sådan lidt 'åh nej, hvis den går op, så kan det hele bare poppe ud, siger Min til Detroit Free Press.

- Jeg var bange for hele programmet, siger Min.

Det var stroppen, der holdt sammen på det hele bagerst på ryggen, der gik op, så gode råd var dyre.

- Jeg stoppede ikke, men fortsatte helt til det sidste. Jeg stoppede ikke, for du får en pointstraf, hvis du stopper midt i programmet. Jeg tænkte 'er det bedre at stoppe og ordne det og få pointstraffen, eller skal jeg bare fortsætte?'

Artiklen fortsætter under billederne

Yura Min og partneren måtte holde godt fast på kjolen, da stroppen gik op. Foto:  AP
Yura Min og partneren måtte holde godt fast på kjolen, da stroppen gik op. Foto: AP

Lindsey Vonn har to norske skistjerner som 'livscoach' og spørger dem om både skig og mænd. Foto: All Over OL 2018 - 11. feb. 2018 - kl. 11:43 OL-stjernen søger hjælp: 'Håber de kan finde mig en mand'

Yura Min og Alexander Gamelin havde været på isen i fem sekunder, da kvindens kjole gik op. Foto: AP
Yura Min og Alexander Gamelin havde været på isen i fem sekunder, da kvindens kjole gik op. Foto: AP

Se også: Verdensmester missede OL: Nøgen på forsiden

- Det her er mit første OL, og hvis min top var røget ned, så havde det været en katastrofe. Jeg var meget skrækslagen for, at det hele var ved at falde ned, siger Min ærligt.

Parret sluttede næstsidst som nummer ni ud af 10 par, og den mandlige makker Alexander Gamelin erkendte da også, at uheldet kostede point.

- Hver gang, hun kom ind med sine skuldre, faldt kjolen ned. Jeg lagde mærke til det halvvejs inde i programmet, siger Gamelin.

- Der var selvfølgelig ting, som hun ikke kunne gøre, fordi hendes dragt var i stykker. Hun måtte reparere på det flere gange, men vores skøjteløb var godt, siger han.

Også sammenlagt sluttede Sydkorea som nummer ni ud af 10, men med samme point som nummer otte Israel og nummer 10 Frankrig. De individuelle konkurrencer løbes i den kommende halvanden uges tid, og isdansen løbes mandag og tirsdag om en uge, hvor sydkoreanerne skal passe bedre på deres stropper.

Se også: Så skete det: Første atlet taget for doping ved OL

Se også: Historisk OL-bedrift: Det er kun sket tre gange på 94 år

Se også: Ny stor OL-triumf: Hun er historiens mest vindende

25 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere