Mens du sov: Legenden i tårer 'Det er fuldstændig vanvittigt'

Legenden Shaun White vandt OL-guld for tredje gang i nat

Shaun White skriger efter sit tredje OL-guld. Foto: AP
Shaun White skriger efter sit tredje OL-guld. Foto: AP

Mens du har sovet, har der været gang i OL i Pyeongchang.

I curling spillede de danske mænd deres første kamp, men det blev til et ærgerligt nederlag på 5-9 mod favoritterne fra Sverige, som du kan læse mere om her.

Rasmus Stjerne i aktion mod Sverige. Foto: AP
Rasmus Stjerne i aktion mod Sverige. Foto: AP
 

I de alpine skikonkurrencer skulle kvinderne have kørt slalom, hvor den 22-årige Mikaela Shiffrin var storfavorit. Men præcis som flere gange tidligere ved de olympiske lege, så blev vinden for hård, og slalom-løbet er udsat til fredag.

- Hvis det fortsætter med at blæse i de næste 15 dage, kan det blive et problem, men på nuværende tidspunkt er det helt ok, siger IOC-talsmand Mark Adams ifølge Reuters.

Vanvittig legende
Heldigvis var vinden ikke for hård til snowboarderne, hvor legenden Shaun White skulle forsøge at vinde sit tredje OL-guld i halfpipe efter også at have vundet i 2006 i Torino og 2010 i Vancouver.

Og 31-årige White stod for presset efter et fantastisk andet gennemløb.

- Shaun White er for vild. Det er fuldstændig vanvittigt. Det er genialt. Han er i tårer lige nu. Presset har været stort, lød det fra DRs kommentatorer i nat.

White scorede imponerende 97,75 point ud af 100 point og skubbede dermed japanske Ayumu Hirano med 95,25 væk fra førstepladsen.

Allerede efter første gennemløb var White i front. Her satte amerikaneren 94,25 point og lå lige foran australske Scott James med 92,00 point, der viste sig nok til bronzen.

Guldet til White var samtidig USAs guld nummer 100 ved vinter-OL gennem tiderne, og samtidig fik han en revanche for 2014 i Sochi, hvor han skuffende blev nummer fire.

Pavel Trikhichev styrtede grimt ved vinter-OL. Foto: AP Photo/Luca Bruno OL 2018 Blodige billeder: Her styrter stort OL-håb

Yura Min og Alexander Gamelin havde været på isen i fem sekunder, da kvindens kjole gik op. Foto: AP OL 2018 Kjolen går op efter fem sekunder: 'Jeg var skrækslagen!'

3 kommentarer
Vis kommentarer