OL-dansker rasende: 'Næsten ikke til at bære'

Casper Dyrbye mistede den ene ski kort før målstregen i første gennemløb ved herrernes slalomløb

Den danske alpine skiløber Casper Dyrbye løb ind i en slem skuffelse, da han natten til torsdag var i aktion ved herrernes slalomløb ved vinter-OL.

I første gennemløb mistede danskeren således den ene ski lige før målstregen. Dermed gennemførte han aldrig løbet, og han måtte derfor vinke farvel til deltagelse, når andet gennemløb køres senere torsdag.

Danskeren var forståeligt nok tydeligt skuffet, da han nåede til enden af bakken. Her bankede han den ene skistav hårdt mod jorden i arrigskab.

Også en af løbets helt store favoritter, den østrigske stjerne Marcel Hirscher, løb torsdag ind et i uheld på slalombakken. Hirscher mistede tidligt i sit løb balancen, styrtede og er således også færdig i konkurrencen.

Dyrbye havde håbet på mere. Foto: Ritzau Scanpix
Dyrbye havde håbet på mere. Foto: Ritzau Scanpix
 

Norske Henrik Kristoffersen har bedste tid efter første gennemløb.

Danske Casper Dyrbye fik OL-debut tidligere under legene i Pyeongchang. Det skete, da han i herrernes storslalom blev nummer 60. Det var lidt bedre end danskerens seedning som nummer 76.

Ved torsdagens slalomløb havde danskeren dog sat næsen op efter et endnu bedre resultat. Men sådan skulle det desværre ikke gå.

Casper Dyrbye ærgrer sig efter sit sidste løb ved vinter-OL, der endte med, at hans ski røg af kort før mål.

Her følte jeg virkelig, at jeg kunne have fået en god placering, da jeg også synes, at det er min favoritdisciplin. Jeg havde muligheden, og jeg prøvede også at give den et godt skud, men at det her så sker er næsten ikke til at bære, siger Dyrbye til DR.

- Og da jeg så kom derned, hvor der næsten ikke var mere, der kunne gå galt, så ryger min ski af. Det er bare pisse ærgerligt, for det burde ikke kunne ske. Jeg havde endda sat mine bindinger højere op, end jeg plejer, siger han.

Sport og Spil Så du også med? Her var de smukkeste atleter ved vinter-OL

Kvindelige snowboardere er blandt de mest eftertragtede på Tinder. Så mon ikke, der er nogen som har ledt efter den medaljevindende trio Julia Pereira de Sousa Mablieau, Michela Moioli og Eva Samkova på datin-appen? Foto: AP OL 2018 Disse OL-atleter er mest eftertragtede på Tinder

Melo Imai er ikke bleg for at prøve nye ting af i sit liv. (Privatfoto) Anden sport Pornoskuespiller vil tilbage på OL-toppen

41 kommentarer
Vis kommentarer