OL-guldvinder sendte kæk besked: Kan hans bror klare udfordringen?

Den norske OL-guldvinder Håvard Holmefjord Lorentzen sender en kæk bemærkning til sin egen bror, der har fået lidt af en udfordring

Håkon Lorentzen skal vinde stort for at slå OL-guldvinders triumf. Foto: imago/Digitalsport/ All Over Press
Håkon Lorentzen skal vinde stort for at slå OL-guldvinders triumf. Foto: imago/Digitalsport/ All Over Press

Håvard Holmefjord Lorentzen har allerede nu vist, at han er en særdeles farverig person. Nu har han udtalt sig om sin egen broders fodboldkarriere efter OL-triumfen i 500 meter sprint på skøjter i PyeongChang.

Til VG fortæller den norske kække guldhelt, at broderen Håkon Lorentzen, der spiller i den norske fodboldklub Sandefjord, nu skal vinde et stort europæisk trofæ for at overgå OL-guldet.

- Jeg fortalte ham på forhånd, at han bliver nødt til at vinde Champions League eller Premier League eller sådan noget, siger Håvard Holmefjord Lorentzen til VG.

Artiklen fortsætter under billedet.

Håvard Lorentzen er glad for OL-guldet. Foto: imago/Xinhua/ All Over Press
Håvard Lorentzen er glad for OL-guldet. Foto: imago/Xinhua/ All Over Press
 

Selvom Håvard Holmefjord Lorentzen driller sin broder meget, så betyder Håkon Lorentzen også en del for den nykårede OL-guldvinder.

- Håkon betyder meget for mig. Min familie har støttet mig. De har hjulpet mig meget.

Udover Håkon Lorentzen har OL-guldvinderen også storebroderen Pål, og han beskriver det interne forhold mellem brødrene som meget nært.

20-årige Håkon Lorentzen er i øjeblikket på træningslejr med sin norske klub Sandefjord i Marbella. Han debuterede tilbage i 2013, men selvom han stadig er ung, tror Håkon Lorentzen, at han får svært ved at nå OL-guldvinderens præstation.

- Selvfølgelig har han sagt, at jeg skal vinde Champions League for at toppe det. Jeg er enig. Hvilken fantastisk præstation, som Håvard (Lorentzen red.) har leveret, siger Håkon Lorentzen til VG.

Håkon Lorentzen har i skrivende stund spillet 11 kampe for Sandefjord. Han har tidligere tørnet ud for SK Brann og Åsane.

Håvard Holmefjord Lorentzen drømmer om damer og Barcelona. Foto: imago/Xinhua/ All Over Press OL 2018 OL-guldvinder drømmer stort: Vil have damer på en båd

Det blev til en beskeden placering for den danske deltager i nattens konkurrence. Foto: Ritzau Scanpix OL 2018 Mens du sov: Dansk milliardær-arving styrtede i stort sats

2 kommentarer
Vis kommentarer