Annonce:
Annonce:

OL mens du sov: Skidronning slået: 'Det er helt sygt'

Kæmpe-favoritten Lindsey Vonn blev slået i kvindernes styrtløb, hvor der var norsk glæde over en overraskende sølv-medalje

Lindsey Vonn måtte nøjes med bronzen. Foto: AP
Lindsey Vonn måtte nøjes med bronzen. Foto: AP
Annonce:

Der har været gang i den ved OL i Pyeongchang, mens du sov, men endnu en gang blev det til dansk nederlag i curling-hallen. De danske kvinder anført af Madeleine Dupont tabte 4-6 til Schweiz, som du kan læse mere om her.

Efter nattens resultater er Sydkorea, Sverige og Storbritannien klar til semifinale, mens Japan og USA kæmper om den sidste plads.

Vonn besejret

Derudover er kvindernes styrtløb afviklet, og her lykkedes det ikke super-favoritten Lindsey Vonn at vinde den forventede guldmedalje.

I stedet vandt italienske Sofia Goggia i tiden 1.39,85 minutter, hvilket var 0.09 foran den norske overraskelse Ragnhild Mowinckel med start nummer 19.

- Det er helt sygt. Jeg har bare lyst til at tude. Det er kæmpe stort. Jeg havde ikke troet det i min vildeste fantasi, siger Mowinckel til NRK efter sølvmedaljen.

Lindsey Vonn med guldmedaljevinderen Goggia. Foto: AP
Lindsey Vonn med guldmedaljevinderen Goggia. Foto: AP

Så du også med? Her var de smukkeste atleter ved vinter-OL

OL-stjernen søger hjælp: 'Håber de kan finde mig en mand'

Annonce:

33-årige Lindsey Vonn kom med tre World Cup-sejre på stribe i styrtløb, men måtte nøjes med bronze 49/100 af et sekund efter, og det var tilsyneladende til at leve med skuffelsen. Hun dedikerede bronzen til sin bedstefar, der døde i november.

- Jeg har knoklet min røv i laser...Jeg er virkelig stolt af min medalje, og jeg ved, at han også er det, siger Vonn ifølge The Guardian.

Tidligere under OL brød Lindsey Vonn sammen på pressemøde, da snakken faldt på hendes farfar. TV: SNTV

Vonn kom med start nummer syv ned i næstbedste tid, men måtte siden altså se sig slået af nordmanden. Fra tidligere har Vonn guld i styrtløb ved OL i Vancouver i 2010, og ved samme lejlighed tog hun bronze i super-G, mens hun missede OL for fire år siden på grund af en knæskade.

Lindsey Vonn har yderligere en chance for medalje ved OL. Torsdag stiller hun op i den kombinerede konkurrence, der formentlig er hendes sidste deltagelse ved OL nogensinde.

Norsk skuffelse i snowboard - russisk succes i kunstskøjteløb

Annonce:

Hos mændene har der også været kørt kvalifikation i snowboard i big air-disciplinen. Her blev det til skuffende exit for to norske medalje-håb Marcus Kleveland og Ståle Sandbech, mens newzealandske Carlos Garcia Knight leverede det bedste resultat med 97,50.

I kvindernes kunstskøjteløb blev der løbet det korte program, og her fører Alina Zagitova foran Evgenia Medvedeva, så det er dobbelt russisk foran canadiske Kaetlyn Osmond inden friløbet.

Resten af dagen i Pyeongchang byder blandt andet på sprint-stafetter i langrend, hvor Norge og Sverige ventes at kæmpe med fremme.

Fem sportsstjerner smider tøjet - men hvor er Caroline?: Se billederne her

Kritiserede Trump: 'Håber du brækker nakken'

Husker du Danmarks skøjteprinsesse? Her er Mikkeline i dag

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: