Verdensmester missede OL: Nøgen på forsiden

Den 21-årige freestyle-verdensmester Lisa Zimmermann misser OL med en slem skade, men optræder i stedet nøgen på forsiden af Playboy

21 år og tidligere verdensmester, men misser OL med en skade - nu er hun nøgen på forsiden af Playboy
21 år og tidligere verdensmester, men misser OL med en skade - nu er hun nøgen på forsiden af Playboy

I 2015 blev hun verdensmester i freestyle-skidisciplinen 'Slopestyle' i østrigske Kreischberg og sidste år vandt hun X-games i disciplinen 'Big Air', men når vinter-OL afholdes i koreanske Pyeongchang i de kommende uger, så bliver det uden tyske Lisa Zimmermann.

Den 21-årige skipige fra Nürnberg har i OL-optakten ødelagt korsbåndet, men det forhindrer hende ikke i at komme i fokus op til legene.

Verdensstjernen pryder nemlig forsiden på det nye nummer af den tyske udgave af Playboy-magasinet.

- At gøre mig helt fri er for mig meget normalt. Det er ikke noget problem bare at gå rundt i undertøj eller med bikini, siger Zimmermann i magasinet.

- Det er sjovt at løbe rundt nøgen, og at vise mig frem i Playboy er en ære. Jeg var meget glad for anmodningen, siger Zimmermann.

En mønstret sweater trukket godt op på den øverste del af kroppen er det eneste, som skistjernen har på, mens de to ski så dækker det nødvendige på resten af kroppen.

En guldmedalje på forsiden indeholder teksten 'titel-værdig' trykt på selve medalje, mens ord som 'freestyle-verdensmester', 'eksklusiv optræden' og 'Vi viser dig, hvad de olympiske tilskuere skal undvære' også pryder forsiden.

Inde i bladet optræder ski-verdensmesteren helt uden tøj på. Du kan se flere billeder på magasinets hjemmeside her.

Artiklen fortsætter under billederne

showering is overrated #klauspolzer

Et opslag delt af Lisa Zimmermann (@zimmermannlisa) den

Se også: Wonderboy er historisk: 'Jeg har aldrig set en som ham'

Se også: Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde

Lisa Zimmermann. Foto: All Over
Lisa Zimmermann. Foto: All Over

Se også: Dystede mod Kevin: Nu er han den ultimative playboy

Caroline Wozniacki nyder her solen i Mauritus. Se hendes udvikling fra uskyldig tennispige til fræk mega-stjerne (Foto: TIM/KCS PRESSE) Sport og Spil Mega-galleri af den sexede udvikling: Wozniacki er taget - det går I glip af, drenge

Se også: Bob-kvinde lover: OL-guld, så løber jeg nøgen!

Lisa Zimmermann startede sin sportskarriere som skøjteløber, men som 14-årig forlod hun isen og tog ski på i stedet. Hun træner meget udspring, cykling, gymnastik og surfing og blev den første kvinde til at lave en såkaldt double-1260.

I 15/16-sæsonen vandt hun den samlede world cup, ligesom året også har givet hende titlen som årets sportsperson i Bayern. Denne vinter var det håbet, at Lisa Zimmermann skulle hjemføre OL-guld til Tyskland, men i stedet må sportsverdenen nøjes med at se model-billederne af den tyske verdensstjerne.

Også i efteråret valgte Zimmermann at smide alt tøjet i et foto på sin egen Instagram-profil.

thanks to @swox_com for keeping me safe from the sun @flo_corzelius

Et opslag delt af Lisa Zimmermann (@zimmermannlisa) den

 

Billedet dengang viste verdensmesteren træne balanceevnen ved at gå på line på et reb (slackline) henover en pool, mens hun i teksten takkede sin solcreme-sponsor for at holde hende i sikkerhed fra solens hårde stråler.

Hun beskrives som en løber, der altid giver et godt show og laver gode ting i luften til ære for både jury og tilskuere, og så har hun på kuriøs vis tidligere fået opmærksomhed via diverse billeder, hvor hun tisser i naturen.

pee on one leg challenge 2.0 Huge thanks to @laura_fritzenwallner for capturing this photo

Et opslag delt af Lisa Zimmermann (@zimmermannlisa) den

#wellnesday2

Et opslag delt af Lisa Zimmermann (@zimmermannlisa) den

Kvindernes freestyle-slopestyle ved OL i Pyeongchang løbes lørdag 17. februar klokken 05.00 om morgenen.

Se også: Debatten raser: Se sportskvindens monsterarm

I over et år levede den tidligere professionelle løber, Suzy Favor Hamilton, et dobbeltliv som den prostituerede Kelly Sport og Spil Sexløberen afslører: Sådan gik jeg fra OL-stjerne til escortpige

Caroline Wozniacki har på herlig vis lagt en video op på Twitter, hvor det er meningen, at hele verden skal grine af hende. Foto: All Over Tennis - 21. nov. 2016 - kl. 23:47 Wozniacki gør sig selv til grin i bikini

33 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere