PL-håb i problemer: Hjælp, mit ben er stjålet

Hjerteskærende nyt fra England, hvor en parasvømmer fik stjålet bilen, og her lå hendes ben-protese også, så det nu bliver sværere at træne frem mod PL 2020

Rosie Bancroft har fået stjålet sin bil, hvor benprotesen lå i. Foto: All Over
Rosie Bancroft har fået stjålet sin bil, hvor benprotesen lå i. Foto: All Over

Efter at have misset kvalifikationen til de paralympiske lege i Rio i 2016, så er PL 2020 i Tokyo det store mål for den 23-årige britiske parasvømmer Rosie Bancroft.

Men nu er hun løbet ind i store problemer. Sidste weekend blev hendes bil nemlig stjålet, og hendes ben-protese lå i bilen, da det skete.

- Jeg kan ikke gå ret langt med mit ben, og uden min bil så er det også svært at komme rundt, siger Bancroft ifølge BBC.

Dramaet skete midt om natten uden for Bancroft og kærestens hjem lidt uden for Manchester.

Efter tyveriet har hun på sociale medier bragt et foto af den stjålne Fiat 500 Cabriolet, og det er siden blevet delt flere tusinde gange.

Også tv-programmet The Last Leg med mere end 450.000 følgere har delt billedet, og det glædede paraatleten.

- Tak for det. Håber at være heldig, at min bil/mit ben dukker op, skriver Bancroft.

Rosie Bancroft er født uden det nederste af sit højre ben, og derfor har hun brug for ben-protesen, når hun skal løbe og træne.

Benet er skræddersyet til hendes højde og vægt og dermed uden værdi for andre. I den kommende periode er hun tvunget til at tage taxa til det nationale træningscenter i Manchester, hvor hun kæmper intenst for at komme med på 400 meter-distancen i svømmernes såkaldte S10-klasse.

Rosie Bancroft i vandet. Foto: All Over
Rosie Bancroft i vandet. Foto: All Over

Daniel Wagner i aktion. Foto: All over press. Atletik Dansker vandt VM-guld i længdespring - nu skal han til vinter-OL

0 kommentarer
Vis kommentarer