Pokerspiller død i tragisk ulykke - naboer fandt hende

Den russiske pokerspiller Liliya Novikova er død under aldeles tragiske omstændigheder

Liliya Novikova er død efter en tragisk ulykke. Foto: Instagram
Liliya Novikova er død efter en tragisk ulykke. Foto: Instagram

Det internationale pokermiljø er ramt af en trist nyhed.

BBC og flere andre medier skriver således, at den blot 26-årige russiske pokerspiller Liliya Novikova er fundet død på sit badeværelse efter en tragisk ulykke.

Novikova, der gik under navnet 'liay5' i pokerverdenen, blev fundet af naboer, efter hendes bekymrede forældre ikke kunne få fat i hende på telefonen.

Ifølge de russiske myndigheder blev hun udsat for elektrisk stød.

BBC skriver, at en ulykke med en føntørrer skulle være årsag til dødsfaldet. Andre meldinger går på, at elektrisk stød fra føntørreren skulle have forårsaget et dødeligt fald på badeværelsesgulvet.

Liliya Novikova var en kendt skikkelse i pokermiljøet, hvor hun både gjorde sig som online- og real life-spiller. Hun har tidligere været på kontrakt med PokerStars og blev betragtet som et stort talent.

Oprindeligt tog hun en ingeniør-grad i Moskva, men valgte alligevel at kaste sig over poker på fuld tid. Udover selve pokerspillet levede hun også af at streame på platformen Twitch, hvor hun har 25.000 følgere.

Liliya Novikova skal obduceres, så den præcise dødsårsag endeligt kan fastslås.

Besiktas-spillere inden kamp. Et par af klubbens ungdomsspillere når dog aldrig så langt som førsteholdsspillerne på billedet. Foto: Ritzau Scanpix Fodbold Spillere i sex-skandale: Tog prostituerede med til morgenmad

Sarah Tiedt på arbejde lørdag aften. Foto: Tariq Mikkel Khan MMA Paradiso-piger vakte opsigt i anderledes outfit

Anden sport Danske drenge afviste verdensberømt talentshow

Privatfoto Premier League Premier League-stjerne hapser 22-årig model

Ifølge French Open var Anna Tatishvili ikke fit og klar til kamp, da hun stillede op til første runde-kampen. Foto: Yoan Valat/Ritzau Scanpix Tennis Spillede for dårligt og fik 350.000 kr. i bøde!

Skandinavien Tåbelig aktion: Antænder fan-slagsmål med provokation

Hvad sker der på Herning-egnen til sommer? Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler FC Midtjylland & Sønderjyske

Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler AGF, AaB og Horsens

Mads Kaalund skal hjælpe Silkeborg til overlevelse i den nye sæson. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler Silkeborg, Esbjerg og OB

Robert Skov bliver en af transfervinduets mest interessante emner at følge. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Varm transfersommer venter: Sådan handler FCK, Lyngby & Hobro