Se videoen: Burmesiske drenge viser Zlatan-teknik midt i junglen

Zlatan Ibrahimovics akrobatiske fodboldkunst har nået junglen i Burma. Se en flok burmesiske teenagedrenge levere en imponerende omgang sepak takraw her

Se de burmesiske drenge give den gas i junglen her (Video: Newsflare)

Det svenske fodboldkoryfæ Zlatan Ibrahimovic er blandt andet kendt for sin enestående akrobatik på en fodboldbane, og når han stopper karrieren, kan han formentlig gøre god figur i den asiatiske sportsgren sepak takraw.

Sepak takraw er det asiatiske svar på volleyball uden hænder, og en video optaget midt i junglen viser en flok burmesiske teenagedrenge på ekvilibristisk vis sparke en lille bold af strå frem og tilbage over nettet i håb om, at en af modstanderne ikke kan nå bolden - ligesom reglerne er i badminton.

På en støvet volleyball-lignende bane i landsbyen Yangon i Burma spillede de halvnøgne lokale drenge en kamp sepak takraw 11. september i år.

Det skriver AP.

Det var Kung Fu-læreren Dave Leduc, der filmede kampen, og han er tilsyneladende stor fan af sportsgrenen:

- Jeg tror faktisk, at hvis man dyrker denne her sport, bliver du til en bedre kæmper. Det gør dig mere atletisk og eksplosiv, sagde han ifølge AP.

Sepak takraw bliver i dag dyrket mange steder i verden, og de mest dominerende lande er Thailand og Malaysia. Thailand er det eneste land i verden, der har en professionel liga i speak takraw.

I videoen øverst i artiklen kan du se de burmesiske drenge imponere i junglen.

10 kommentarer
Vis kommentarer