Annonce:
Annonce:

'Jeg er ikke nogen ski-babe'

Den smukke skiløber Lara Gut er træt af prædikatet som ski-babe i hjemlandet

Lara Gut vandt i Beaver Creek (Foto: AP)
Lara Gut vandt i Beaver Creek (Foto: AP)
Annonce:
Følg Skisport

Det vindende smil med de skinnende hvide tænder, det flotte blonde hår og den veltrænede krop. Det er formentlig en kombination af disse elementer, der har fået den schweiziske avis Blick til at døbe den 22-årige skiløber Lara Gut for en ski-babe. Formentlig gjort i allerbedste mening, og det kan man vel næsten ikke bebrejde dem.

Det er dog ikke desto mindre, hvad Lara Gut selv har gjort. Altså bebrejdet dem. For det blev for meget for den førende i World Cup'en, at hun i en artikel både blev benævnt som skat, prinsesse og babe.

I sidste uge gjorde den amerikanske ski-dronning, Lindsey Vonn comeback, og det fyldte selvfølgelig meget i den del af pressen, der gør sig i skisportsverdenen. Blick lagde således en artikel på twitter, hvor man advarede Lara Gut om, at Vonn var tilbage. Det fik weekendens Super G-vinder til at svare igen.

- Tak, men kan i venligst holde op med at kalde mig en ski-babe? Jeg er hverken en lille skat eller en prinsesse. Tak!!<br /><br /><p><span x-escenic-type="reference" type="image" priority="-1" element="BROEDTEKST.inline" source="STM119" sourceid="12247839-20081220145300" caption="En ung Lara Gut tilbage i 2008 (Foto: AP)" version="m"> </span></p><p>Avisen lagde straks en <a target="_blank" href="http://www.blick.ch/sport/ski/bin-weder-ski-schaetzchen-noch-prinzessin-id2561825.html">afstemning på deres hjemmeside</a>, hvor de spurgte om, Lara Gut stadig skulle kaldes ski-babe. Det var der kun 33 procent, der synes var en god idé.</p><p>Og mens Lindsey Vonn i sit comeback måtte nøjes med en 5. plads, så var der fuld gevinst til Gut, der vandt og topper den samlede VM-stilling med 446 point. 41 flere tyske Maria Höfl-Riesch og 101 point foran østrigske Anna Fenninger.</p><p>Trods sine blot 22 år er Lara Gut en forholdsvis rutineret skiløber. Allerede som 16-årig debuterede hun i World Cup'en, og som 17-årig tog hun den første sejr i et VM-løb, da hun var hurtigste kvinde i Super G-løbet i St. Moritz i hjemlandet.</p><p>- Det er første gang jeg er blandt de tre bedste i den samlede stilling, så det her er en ny oplevelse for mig. Nu gælder det bare om at fokusere på skiløbet og ikke begynde at tænke på pointene, siger Gut.</p><a id="_21169d62-22be-4a4d-b6bf-9911df2e4def" href="https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/skisport/article4298917.ece">17-årig i historisk alpinsejr</a><br /><br /><br /><br /><a id="_971d58e7-4647-4ec5-97bd-b6cc0fb8bd10" href="https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/skisport/article3987776.ece">Skifænomen afrunder rekordsæson i flot stil</a><br /><br />
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: