Norske skistjerner smed tøjet for landsmand

To norske skiskydsningsudøvere lavede 'helikopteren', da deres suveræne landsmandinde Tora Berger kom stagende forbi

Emil Hegle Svendsen i sit mere vante jeg (Foto: AP)
Emil Hegle Svendsen i sit mere vante jeg (Foto: AP)

Den norske skiskydningsstjerne Tora Berger har været helt suveræn i år, har skudt og løbet sig til et hav af World Cup-sejre og VM-medaljer og blev ganske suveræn vinder af den samlede World Cup.

Det bedrift er de norske skiskydningsherrer meget imponerede af, og det kom sig til udtryk på anderledes vis, da kvinderne gik deres sidste konkurrence i år Khanty-Mansijsk.

Tora Bergers to norske landsmænd, Emil Hegle Svendsen og Johannes Bø lavede 'propellen' til ære for suveræne Berger.

- Vi måtte betale tilbage på samme vis, efter damerne viste os brysterne, da Emil vandt World Cuppen i 2010. Målet var at hoppe ved løjpen og lave 'helikopteren', fortæller Bø til den norske avis VG.

For dem, der ikke skulle være klar over det, så laver mænd helikopteren ved at blotte 'forpartiet' og svinge kroppen rundt, så den får samme bevægelse som en propel på en helikopter.

Se videoen af de norske herrers stunt her

Bø suppleres af den norske konge af skiskydnings-vm:

- Det hele begyndte, da jeg vandt World Cuppen i 2010. Dengang flashede hele det kvindelige landshold deres bryster for mig ved den sidste konkurrence. Så da Tora vandt i år, kunne vi ikke gøre noget mindre end det. Tora smilede meget, da hun kørte forbi mig, så hun kunne nok lide det, hun så, lyder det med et grin fra Svendsen til NRK.no.

Uheldigvis for den norske skistjerne, så blev hans 'helikopter' fanget af tv-kameraerne:

- Vi prøvede at gemme os i skoven, men det gik ikke helt efter planen. Johannes og jeg endte på den forkerte side af sporet, og så blev det, som det blev. Vi var klar over, at vi nok ville blive filmet, men det var vi ligeglade med, siger Svendsen, efter hans bagdel var blevet foreviget af kameraerne.

- Det var sjovt. Herrelandsholdet havde lyst til at finde på lidt løjer, og nu var det kvinderne, som fik æren af at se os nøgne. Der var mange af løberne, der kunne lide det, de så. Det ved jeg! Så nu er der nok mange af dem, der gerne vil vinde World Cuppen næste gang, lyder det grinende fra Johannes Bø.

Hos herrerne var det franske Martin Fourcade, der også i suveræn stil sikrede sig den samlede triumf i World Cuppen.

1 af 2 Tora Berger fik uventet opmærksomhed fra hendes mandlige kolleger (Foto: AP)
2 af 2 Emil Hegle Svendsen i sit mere vante jeg (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere