Av! Ski-stjerne viser blå røv

Lindsey Vonn var tirsdag ude for et voldsomt styrt. Nu viser hun skaden frem

Vonn fik enden på komedie - se det grimme styrt her. Video: AP/SNTV

Den amerikanske skiløber Lindsey Vonn kom tirsdag ud for et voldsomt styrt ved VM i Sverige.

Ski-dronningen var dog ikke den eneste, der styrtede i tirsdagens løb. Holdkammeraten Laurenne Ross tog også en ordentlig tur.

Nu har Lindsey Vonn lagt et billede op af de skavanker, Ross har fået sig i forbindelse med styrtet. Her kan man se, at det særligt er gået ud over hendes bagdel.

- Følgerne af vores styrt i går. Jeg er spændt på, hvilken farve det har i morgen!, skriver Lindsey Vonn på sin Instagram-profil.

Vonn modtog behandling i flere minutter efter styrtet, men skaderne var ikke værre, end at hun stille og roligt kunne glide ned ad pisten efterfølgende.

Hun regner med at være med, når styrtløbskonkurrencen løber af stablen søndag ved VM i Åre.

Men det bliver muligvis ikke i fuldt vigør.

- Jeg kommer helt sikkert til start søndag, men jeg ved ikke, om jeg kommer til at køre stærkt, siger Lindsey Vonn.

Ski-dronningen Lindsay Vonn i et voldsomt styrt.
Ski-dronningen Lindsay Vonn i et voldsomt styrt.
 

Skisport Dramatisk VM: Skidronning i frontalt styrt

Kostede medaljer
Det voldsomme styrt skete i forbindelse med Super-G konkurrencen og blev dyrt i Lindsey Vonns kamp for endnu en VM-hæder.

Guldet gik i stedet til Vonns landsmand Mikaela Shiffrin, foran italienske Sofia Goggia og Corine Suter fra Schweiz, der løb med henholdsvis sølvet og bronzen.

Lindsey Vonn har tidligere vundet syv medaljer ved verdensmesterskaberne, heraf to af guld.

Dette er blot et genrefoto, men det var nok sådan det så ud, da østrigske skifans bombarderede verdensstjerne med snebolde under World Cup-løb. Foto: AP Skisport Raser over snebold-overfald: Få jer et liv!

Danske Morten Hauerbach er mirakuløst sluppet med livet i behold for en voldsom skiulykke (Privatfoto) Sport og Spil Dansk skistjerne flækkede kraniet: Jeg skulle have været død

Sophie Fjellvang-Sølling er forsvundet fra tv-rampelyset og nu kan du få hende som tandlæge. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Ski-stjernen Sophie i karriereskift: Få mig som tandlæge

48 kommentarer
Vis kommentarer