Annonce:
Annonce:

Kæmpe-stjerne smider tøjet: 'Det er naturligt for mig'

Skisportens og måske også Norges største stjerne smider det hele i en ny julekalender. Kun en nissehue dækker det allerhelligste på Petter Northugs krop

(Screendump fra videoen fra skikustv.no)
(Screendump fra videoen fra skikustv.no)
Annonce:
Følg Skisport

Norge er bidt af skisport, og vores naboer mod Nord vælter sig i mænd og kvinder, som står i kø for at vinde guldmedaljer i skisportens discipliner.

Nordmændene er vilde med deres mange stjerner, og den største af dem alle sammen er langrendsstjernen Petter Northug. En mand, der har vundet 13 VM-guldmedaljer fordelt over alle de forskellige VM-distancer, to OL-guldmedaljer og et hav af sejre i langrendens World Cup.

Han er Norges svar på Zlatan Ibrahimovic, og derfor er det naturligvis en kæmpe-ting, når den hamrende dygtige, underholdende men også kontroversielle skistjerne beslutter sig for at smide tøjet.

Norske drillerier: Zlatan kunne vinde med de ski

Det gør han i en julekalender, offentliggjort på hans egen tv-hjemmeside skirkustv.no.

Bag den første tv-låge i julekalenderen gemmer sig en totalt afklædt Petter Northug, hvor kun en nissehue dækker for hans ædlere dele.

Annonce:

Det er dog ikke noget, der var noget særligt for superstjernen, som havde det fint med sit afklædte stunt.

- At stå nøgen med nissehue var helt fint. Det er noget, jeg er opvokset med, så det bringer bare gode minder frem, forklarer Northug selv om klippet, givetvis med en gran af ironi også.

Northug er kongen af pisterne (Foto: AP)
Northug er kongen af pisterne (Foto: AP)

Hver dag frem mod jul vil Northug komme med historier fra privatlivet, forklarer han overfor norsk tv2.

- Jeg ønsker at krydre det lidt frem mod jul på SkirkusTV, så her kommer der indslag og historier om mig, som alle måske ikke vidste om mig, forklarer nordmanden om sit julekalender-stunt.

Provokerende nordmand jublede med svensk flag

Annonce:

Den 1. december indeholder derfor et klip med vennen og landsholdskollegaen Niklas Dyrhaug, som fortæller om en episode, hvor de to boede på værelse sammen under Tour de Ski,  hvor Northug forsvandt fra værelset og var væk hele natten og først kom igen dagen efter, fordi han havde mødt en tysk kvinde. Som den stjerne Northug er, vandt han alligevel vundet prologen, trods søvnunderskud.

Julekalenderen fortsætter sjovt nok helt frem til d. 24. december.

Fængsel og kæmpebøde til norsk OL-stjerne for spritkørsel

Den norske stjerne er dog ikke kun fis og ballade og store sejre. Han har også en plettet straffeattest, efter han kørte bil i påvirket tilstand, kørte galt og derpå flygtede fra ulykkesstedet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmepenge til rusmidler - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: