Klaras invitation til verdensstjernen hitter på nettet

Petter Northugs karrierestop har ført date-invitation med sig, der nu går verden rundt

Petter Northug på en tidligere ferie - nu er karrieren stoppet, og han har fået en svensk date-invitation, der er gået verden rundt. Foto: All Over
Petter Northug på en tidligere ferie - nu er karrieren stoppet, og han har fået en svensk date-invitation, der er gået verden rundt. Foto: All Over

- Petter, du skal ikke være ked af det. Dette betyder bare, at vi to kan få mere tid til hinanden.

Den 26-årige svenske kvinde Klara Nordell var hurtig på tasterne, da Norges største sportsnavn, Petter Northug, i sidste uge stoppede karrieren.

Hun skrev beskeden i et Facebook-opslag, hvor hun ledsagede teksten med et foto, hvor hun holdt et skilt op.

- Petter Northug, vil du gå på date med mig?, stod der, mens Klara smilede løs med sit milde ansigt.

Opslaget har foreløbig fået mere end 2100 likes, 208 kommentarer og 3567 delinger, og den svenske kvindes formål var da også at få delt opslaget, så det nåede til Norge og skistjernen.

- Vi har altid joket med, at det kunne være sjovt, hvis jeg en dag kom på date med Petter. Og så sagde jeg: 'Men hvordan skal vi komme på date, når Petter ikke engang ved, at jeg findes, siger svenske Klara til norsk TV2.

Petter Northug er en flot fyr, synes svenske Klara. Foto: AP
Petter Northug er en flot fyr, synes svenske Klara. Foto: AP
 

Derfor lagde hun billedet på Facebook, og nu går hun og håber på en date. Drømmedaten er planlagt.

- Vi begynder med lidt teknik-træning i skisporet, før vi afslutter med en middag, lyder det fra Klara, der forklarer, hvad hun godt kan lide ved nordmanden.

- For det første har han været en fantastisk langrendsløber. Jeg synes også, det har været sjovt, at han har opført sig lidt 'cocky' og har sagt, hvad han mener. Derudover ser han virkelig godt ud, siger Klara.

Petter Northug vandt 13 VM-guldmedaljer ved fem på hinanden følgende verdensmesterskaber - samt tre sølvmedaljer. Derudover nappede han fire OL-medaljer i Vancouver i 2010 - heraf to af guld. Han har vundet den samlede World Cup to gange og er sluttet i top-3 syv gange. 84 gange er han sluttet på podiet i World Cup-løb - 38 gange som vinder.

Se også: Wonderboy er historisk: 'Jeg har aldrig set en som ham'

Se også: Nu stopper legenden: Måske den største nogensinde

Se også: Kæk skistjerne: Solbrun Bendtner bliver legende i bylivet

Nicklas Bendtner undskyld for sin spirituskørsel på trappen foran Byretten i København. Foto: Mogens Flindt Sport og Spil Bendtner eller Northug: Hvem er Trondheims skandalekonge?

14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere