Kritiserede Trump: 'Håber du brækker nakken'

Reaktioner på hendes kritik af Donald Trump har været sårende for verdensstjernen Lindsey Vonn

Lindsay Vonn styrter under Alpine World Cup'en i Canada. (Video: Infront Sports)
Følg Skisport

Den amerikanske skistjerne Lindsey Vonn var i sidste uge ude og kritisere landets præsident Donald Trump i et interview på CNN, men alpinisten var ikke helt klar over, at reaktionerne fra folk blev så sårende, som de har været.

- Det har åbnet mine øjne for, hvor splittede vi er lige nu. Det er sårende at læse kommentarer fra folk, som siger, at de håber, at jeg brækker nakken, eller at Gud vil straffe mig for at være anti-Trump, skriver Vonn i et langt indlæg på Instagram.

- Vi er nødt til at finde en måde at lægge vores forskelligheder til side og finde en fælles vej at kommentere på. Er det forkert at håbe på en bedre verden? Alt dette er meget større end at stå på ski ved OL, lyder det fra Vonn.

Donald Trump sætter navn på verdens smukkeste kvinde:
Trump dybt fascineret: Tennisstjerne er verdens smukkeste kvinde

Lindsey Vonn er såret over kommentarerne oven på hendes kritik af Donald Trump. Foto: AP
Lindsey Vonn er såret over kommentarerne oven på hendes kritik af Donald Trump. Foto: AP

Ski-babe stor-sviner Trump: Jeg deltager for USA – ikke dig!

Lindsey Vonn sagde til CNN, at hun vil være stolt over at repræsentere landet, men ikke magthaverne til OL.

- Jeg håber at præsentere folket i USA, ikke præsidenten, sagde hun.

- Jeg vil repræsentere vores land på en god måde. Jeg synes ikke, der er mange hos myndighederne, der gør dette for tiden, sagde Vonn, inden hun blev spurgt, om hun ville møde op til en eventuel modtagelse for OL-truppen i Det Hvide Hus efter OL, som det er en tradition.

- Absolut ikke, lød svaret fra Vonn.

Skiløberen fortæller i sit seneste Instagram-opslag om, at hun er skræmt af, at USA ikke længere opfattes som landet med håb, inkludering og medfølelse.

- Mit rejseri rundt i verden har gjort det klart for mig, at det ikke længere er sådan, folk ser USA. Du kan ikke åbne en avis eller tænde for tv i Europa uden at lægge mærke til, hvordan folk stiller spørgsmålstegn ved vores retning, lyder det fra Vonn.

- Spørger du mig, så skal vi gå forrest med forståelse og stræbe efter en fælles enhed i vores relationer verden over, lyder det fra Vonn.

33-årige Lindsey Vonn har 77 World Cup-sejre og fire samlede World Cup-sejre, mens OL-guldet i styrtløb er hendes hidtil eneste olympiske triumf, da hun var var skadet ved OL i Sochi.

I øjeblikket er Vonn også på vej tilbage fra mindre skade.

Tidligere har Vonn haft problemer med ensomhed, og hun ville slet ikke ud af sengen , ligesom hun - selvom hun har smidt tøjet ved adskillige lejligheder - har skammet sig over sin krop. Har smidt tøjet med Wozniacki: Før skammede jeg mig over min krop

Det hjalp nok heller ikke, at hun og Tiger Woods fik nøgenbilleder lækket. Alligevel har hun god selvtillid, så hun tænker, at hun vil banke mændene. Verdensstjernens vilde plan: Vil banke mændene

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+