Se kølig skibabe smide kludene i Playboy

Den 27-årige skiløber Christina Geiger viser, at hun er mere end en en dygtig skiløber ...

Nu er det muligt at se Geiger uden alt det praktiske tøj. Foto: AP
Nu er det muligt at se Geiger uden alt det praktiske tøj. Foto: AP

I disse dage afholdes verdensmesterskaberne i skiløb, og her har Playboy ikke forpasset muligheden for at bage lidt op til den ellers kolde begivenhed.

Se også: Serena: 'Jeg har store bryster'

Den tyske udgave af det pikante blad har nemlig fristet skibaben Christina Geiger med at kunne folde sig ud på flere sider af magasinet.

Den 27-årige slalom-løber er blevet rigtig glad for billederne.

- Først var jeg selvfølgelig i tvivl, for jeg har aldrig fået taget billeder uden tøj på. Men jeg følte mig meget godt tilpas, og holdet bag var superfine, siger hun ifølge Playboys egen side.

 

Du kan se flere billeder på Bild's hjemmeside.

Hun har en kæreste, men magasinet vil alligevel gerne vide, hvem hun glæder sig mest til at se. Her svarer hun, at norske Aksel Lund Svindal er hendes favorit.

- Han er succesfuld, sympatisk og ser godt ud, siger hun og tilføjer med et grin, at det ville være en ære, hvis han havde Playboy-billederne af hende hængende i omklædningsskabet.

Geiger i fin stil. Foto: AP
Geiger i fin stil. Foto: AP
 

Den tyske skibabe begyndte at prøve kræfter med sporten allerede som treårig, og indtil videre har hun deltaget ved flere store konkurrencer, blandt andet OL 2010.

Hun er blevet juniorverdensmester, men hendes bedste resultat som senior er en tredjeplads ved et World Cup-stævne.

18. februar skal hun konkurrere i slalom. Verdensmesterskaberne i skiløb løber fra 6.-19. februar i St. Moritz i Schweiz.

Se også: Ski-babe: Acceptér nu muskuløse kvinder

Se også: Sarkastisk skistjerne fik nok: Sig til, hvis I vil i seng med mig

Zlatan Ibrahimovic og Kevin Magnussen er bare nogle få ud af rigtig mange sportsstjerner, som render rundt med masser af tatoveringer. Men hvilken betydning har de egentlig. Find ud af det herunder. Foto: AP. Sport og Spil Her er sportsstjernernes tatoveringer: Det betyder de vilde tusser

26 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere