Skidronning friede til sin forlovede

Lindsey Vonn sagde ja, da hendes kæreste friede til hende i sommer, men nu har hun for en sikkerheds skyld også friet til ham. Han sagde også ja

Lindsey Vonn ved premieren på filmen Charlie's Angels i november. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Ritzau Scanpix
Lindsey Vonn ved premieren på filmen Charlie's Angels i november. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Ritzau Scanpix

I sommer friede NHL-stjernen P.K. Subban til skidronningen Lindsey Vonn og fik et ja. Hun fik til gengæld en forlovelsesring, og så burde den aftale være beseglet. 

Men det var ikke helt nok for den pensionerede, 35-årige Vonn, som nu har gengældt frieriet med et nyt ægteskabstilbud. Juledag var hun på knæ for at bede om P.K. Subbans hånd, og det kunne han ikke sige nej til. 

Hun gav ham derpå en forlovelsesring og fik det hele dokumenteret på Twitter. Det havde et døgn senere skaffet hende hundredvis af lykønskninger og tusindvis af ‘likes’.

‘Kvinder er ikke de eneste, der bør få forlovelsesringe,’ skrev Vonn på Twitter i teksten til et billede af de forlovede iklædt en slags pyjamas foran et juletræ. Også tre hunde iført julekostumer tog del i den glade begivenhed, som tydeligvis var sat i scene med maksimal gennemslagskraft i medierne for øje. 

Vonn ledsagede billedet af slagordet ‘equality’, som betyder lighed - øjensynligt et forsøg på at understrege sit engagement i kampen for kvinders rettigheder og ligestilling med mænd.

Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix Sport og Spil Se billederne her: Vonn for fræk til USA

Vonns frieri fandt sted præcis to år efter, at parret blev et par, skriver Vonn. Det må således være sket juledag 2017.

P.K. Subban, hvis fulde navn er Pernell-Karl Sylvester Subban, friede i sommer til Vonn. Magasinet Vogue har fået den fulde historie om frieriet, og den afslører blandt andet, at tre hunde - formodentlig de samme som på Vonns Twitter-billede - var til stede, da Subban gik på knæ. 

P.K. Subban spiller i NHL-klubben New Jersey Devils. Vonn afsluttede sin karriere med VM-bronze i styrtløb i februar i Sverige.

Caroline Wozniacki får kærlige kommentarer til sit karrierestop. Foto: Seth Wenig/Ritzau Scanpix Tennis Stjerner hylder Wozniacki: - Velkommen i klubben

Lindsey Vonn kender kuren, når smerterne bliver for voldsomme. Foto: Ritzau Scanpix Skisport Hulkende stjerne: - Giv mig is og marcipan!

Vonn ankom i fin stil til egen premiere. Foto: John Salangsang/Shutterstock Skisport Superstjerne i 'nøgen-kjole' til egen premiere

Foto: Shutterstock - Fotomontage: Anne-Marie Dyrkilde Sport og Spil Vildt sports-år i vente: Her er den billigste tv-løsning

29 kommentarer
Vis kommentarer