Sportens nye super-par: Ski-babe scorer fodbold-kæreste

Schweiz har fået et nyt sportstjerne-par, efter skiløberen Lara Gut på sin Facebook afslører, at hun og fodboldspilleren Valon Behrami er kærester

Den 26-årige schweiziske ski-stjerne Lara Gut har charmeret det ski-interesserede publikum verden over gennem de sidste ti år, siden hun, som den yngste nogensinde, vandt sit første Super G-løb i en alder af bare 17 år tilbage i 2008.

I alt er hun noteret for 24 World Cup-sejre, tre VM-sølv, to VM-bronze og en OL-bronze, og i 2016 tog den kønne skiløber sin første samlede World Cup-sejr.

 

Alligevel har hun følt, at hun manglede noget, og søndag postede hun en længere tekst på sin Facebook, hvori hun kom med flere afsløringer.

– De seneste år har jeg følt, at jeg har manglet noget. Jeg har ikke følt mig komplet og troede, det havde noget med ski-karrieren at gøre. I vinter fandt jeg ud af, at det ikke handlede om sport. Det handlede om kærlighed, skriver hun.

 

Mediedarling
Gut fik en alvorlig knæskade i februar sidste år under VM, men omkring nytår gjorde hun comeback. Hun har tidligere udtalt, at hun har en 'hemmelig kæreste'.

Det fik de schweiziske medier til at spekulere i, hvem denne herre mon kunne være, og flere gange måtte Lara Gut dementere historier i pressen.

Nu har hun så valgt at afsløre, hvem der er tale om, og det er den schweiziske fodboldspiller Valon Behrami, som for tiden spiller for Serie A-klubben Udinese.

- Med Valon fandt jeg styrken ved at være to. Valon er det bedste, som kunne ske for mig, skriver Lara Gut på sin Facebook-side.

Netop fraskilt
Den 32-årige fodboldspiller annoncerede i februar på Twitter, at han og konen, Elena, var gået fra hinanden efter at have være sammen i 12 år.

 

- Jeg ønsker at fortælle, at mit forhold med Elena Bonzanni er slut efter 12 år, skriver han i opslaget, der har fået 123 likes.

Sammen har de to børn på henholdvis 9 år og 18 måneder, og Behrami fortæller i tweetet, at deres fremtid har stor prioritet for ham.

Foruden Udinese har Valon Behrami spillet i en lang række europæiske klubber heriblandt Watford, Hamburg, Napoli, Fiorentina, West Ham, Lazio, Genoa og Lugano, hvor han startede karrieren.

Derudover har han spillet 73 landskampe for Schweiz og er en del af den trup, som skal spille mod Grækenland og Panama den kommende uge.

Kæmpe kaos efter storkamp: Spillerne i vildt slagsmål i spillertunnellen