Stjernens store 'begejstring': 'Han er vist i god form'

Den franske skisportsstjerne Maurice Manificat fik i maj taget et lidt uheldigt billede, hvor der var noget, som strittede i hans shorts. Hans norske kolleger har først opdaget det nu, hvorfor han bliver gjort kærligt til grin

Maurice Manificat i selskab med blandt andet verdens bedste skiskytte Martin Fourcade. Foto: Twitter
Maurice Manificat i selskab med blandt andet verdens bedste skiskytte Martin Fourcade. Foto: Twitter

Solen bager ned over stranden, og den franske skisportsstjerne Maurice Manicifat står i en kærlig omfavnelse med en veninde. Det kække smil afslører, at han er tydeligt begejstret for situationen.

Men når man nærstuderer billedet, er det ikke det eneste, som afslører tilfredsheden. Når blikket dykker en smule nedad, nærmere bestemt på de blå shorts, kan man se, at det stritter en smule i Manificats badebukser.

I anledning af forberedelserne til næste års Vinter-OL i Sydkorea mødte dagbladet.no de to norske skisportsstjerner Emil Iversen og Niklas Dyrhaug.

På langrends-etaperne er de tre konkurrenter, men til dagligt kommer de hver især godt ud af det med hinanden.

Maurice Manificat i det rette element. Foto: All Over Press
Maurice Manificat i det rette element. Foto: All Over Press

Derfor fik de to nordmænd sig et godt og billigt grin, da de blev 'konfronteret' med billedet. Et billede, som Team Valoche lagde på deres Twitter-profil tilbage i slutningen af maj. De skrev blandt andet, at det kolde vand ikke så ud til at påvirke Manificat.

- Uff da! Der har vi en uheldig franskmand. Har han selv lagt det billede ud, spørger en grinende Emil Iversen dagbladet.no, da de viser billedet til ham.

Og det har han faktisk.

Efter billedet gik viralt, valgte Maurice Manificaat selv at retweete billedet.

- Der er tydeligvis noget, der tænder ham, fortsætter Emil Iversen.

Niklas Dyrhaug har nogenlunde samme reaktion, da han ser billedet.

- Uha ja. Han er vist helt klar. Han ser ud til at være i god form, siger Dyrhaug med et smil.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Masser af selvironi
De to nordmænd er dog ikke de eneste, som det norske dagblad fanger. Hovedpersonen selv kommer også til orde, da han får sin hukommelse genopfrisket med billedet.

- Haha, der er ikke noget unormalt der! Det ser ganske vist ud til, at jeg er lidt overtændt, men det kan jeg forsikrer jer om, at det ikke er tilfældet, siger han.

Han forklarer samtidig, at han valgte at retweete billedet, fordi det er vigtigt at have selvironi og kunne le af sig selv.