Svinet til efter bikini-billeder

Tidligere skistjerne Lindsey Vonn slår nu tilbage, efter hun har modtaget masser af hadske beskeder

Brugere på sociale medier er ubehagelige over for den amerikanske stjerne. Foto: Denis Balibouse/Ritzau Scanpix
Brugere på sociale medier er ubehagelige over for den amerikanske stjerne. Foto: Denis Balibouse/Ritzau Scanpix

Hvis du ikke har noget pænt at sige, må du tie.

Det er ofte en fornuftig rettesnor i social sammenhæng. Af en eller anden grund gælder den bare sjældent på sociale medier.

OL-guldvinder og tidligere skistjerne Lindsey Vonn er blevet svinet til på Instagram efter flere bikini-billeder. Nu fortæller hun i et opslag på samme medie, hvad det gør ved hende.

'Jeg har lagt en del bikini-billeder op på det seneste, hvilket er mere skræmmende, end det ser ud til.'

'Selv som atlet er der ubarmhjertige kommentarer og mediehistorier, der river min krop i stykker, og jeg må indrømme, at det nogle gange gør ondt på mig', skriver hun indledningsvis.

Den 36-årige amerikaner deler flere billeder af sig selv i opslaget og viser også nogle af de voldsomme kommentarer, som hun har modtaget.

Her er flere af de grimme kommentarer:

'Hun tror, at hun er meget lækrere, end hun er ... Tykke knæ.'

'Klam.'

'Sæt den tykke røv ind i et telt!'

'Jeg er i 60'erne, har født to børn og ser bedre ud'.

'Brystløs'.

Lindsey Vonn fortsætter opslaget med at fortælle om sin krop.

'Jeg er en normal person, og nogle gange er jeg slap, min mave folder, min appelsinhud viser sig på numsen, eller jeg fylder ikke min bikini-top helt rigtigt...

'Men jeg husker altid på, hvordan min krop har hjulpet mig med at opnå fantastiske ting i livet, og jeg er stolt af, hvor stærk jeg er'.

Hun garanterer samtidig også, at hun aldrig brugt Photoshop til sine billeder, ikke har brugt plastikkirurgi eller botox.

Det er ikke lutter pæne beskeder,som OL-guldvinderen modtager. Foto: Eric Gaillard/Ritzau Scanpix
Det er ikke lutter pæne beskeder,som OL-guldvinderen modtager. Foto: Eric Gaillard/Ritzau Scanpix
 

Til sidst opfordrer stjernen alle til at elske sig selv og være stærke, ligegyldig hvad 'haters' siger.

Danske Caroline Wozniacki har blandt andre liket opslaget, ligesom det er væltet ind med støttende og positive beskeder i kommentarfeltet til Lindsey Vonn.

William Kvist flankerede formand Bo Rygaard, da FCK skulle forklare offentligheden, hvorfor de havde fyret manager Ståle Solbakken. Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix Sport og Spil Må ikke kikse: De afgør FCK's fremtid

Den danske influencer Mette Høgh fulgte sin gode ven Juan Manuel Correa, da han besøgte ulykkesstedet på Spa, hvor Anthoine Hubert døde under et F2-løb i august 2019. Foto: Francois Lenoir/Reuters/Ritzau Scanpix og Privatfoto Sport og Spil Tragedien gik verden rundt: Danske Mette i hjerteskærende trøst

Mest af alt savner Tommy Bechmann drengerøvs-stemningen i SønderjyskE-omklædningsrummet. For fællesskabet i Haderslev-klubben var noget ganske særligt, fortæller den tidligere Superliga-angriber. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Legenden om Brøndby-ydmygelsen og milliongevinsten