TV: Jul og Falktoft varmer op til ekstremsportens brumbasse

I weekenden skydes et af Europas største freestyle events inden for ski af. Det er tiende gang Frostgun Invitational løber af stablen, og her kan du varme op til eventet med Simon Jul og Peter Falktoft

Simon Jul og Peter Falktoft var med fra start, da det første Frostgun løb af stablen. Hør her, om deres erfaringer med arrangementet.

Det startede som et mindre event med danske Michael Fugmann i spidsen. Han er tidligere Danmarksmester i freestyle-skiløb.

Nu er Frostgun et af de største events indenfor freestyle-skiløb i Europa, og tirsdag løber det endnu en gang af stablen.

Her vil freestyle-skiløbere fra hele dyste om at vinde førstepræmien på 56,000 dollars. Og det foregår selvfølgelig på et kæmpe stort hop, som skaber flere flotte stunts.

Peter Falktoft og Simon Jul, der er faste værter til arrangementer, ved om nogen, hvor vigtigt hoppet er for deltagerne:

De to er hvert år med til Frostgun, og for dem er det blandt andet noget særligt, fordi arrangementet fra start har haft dansk påvirkning. Og det lå ikke ligefrem i kortene, at et danske event ville blive så stort indenfor ekstremsport.

Og så er stemningen bare noget helt særligt til det støre freestyle-event:

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere