Vinder World Cup-åbner

Alexis Pinturault var hurtigst, da herrernes alpine World Cup blev indledt med storslalom i østrigske Sölden

Alexis Pinturault vinder åbningen. Foto: Joe Klamar/Ritzau Scanpix
Alexis Pinturault vinder åbningen. Foto: Joe Klamar/Ritzau Scanpix

Alexis Pinturault var den første til udnytte fraværet af Marcel Hirscher, da herrernes alpine World Cup-sæson søndag blev indledt i østrigske Sölden.

Her vandt franskmanden i storslalom - en disciplin som den nu pensionerede Hirscher har domineret i mange år.

Pinturaults sejr blev grundlagt i det første af de to gennemløb. Her var franskmanden hurtigst, dog med kun to hundrededele ned til landsmanden Mathieu Faivre.

I andet gennemløb var norske Lucas Braathen hurtigst, men ikke nok til at true Alexis Pinturault, der med sjettebedste tid lagde afstand til Faivre og sine andre nærmeste konkurrenter.

Foto: Joe Klamar/Ritzau Scanpix
Foto: Joe Klamar/Ritzau Scanpix

Et knæ sprættet helt op. Det er, hvad verdensstjernen Anna Veith deler efter at have været ude med skade i 26 måneder og efterfølgende at have vundet OL-sølv. Foto: All Over OL 2018 Advarsel! Stjernen deler årets klammeste sportsfoto

Sophie Fjellvang-Sølling er forsvundet fra tv-rampelyset og nu kan du få hende som tandlæge. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Ski-stjernen Sophie i karriereskift: Få mig som tandlæge

Pinturault endte samlet med at være lidt over et halvt sekund hurtigere end Mathieu Faivre, der sluttede som nummer to.

Slovenske Zan Kranjec endte på tredjepladsen.

Herrernes alpine World Cup er de seneste otte sæsoner blevet domineret af østrigske Marcel Hirscher, der er endt øverst på skamlen hvert år siden 2012.

I starten af september annoncerede østrigeren sit karrierestop efter 67 World Cup-sejre, hvoraf 63 af dem kom i enten slalom eller storslalom.

Lewis Hamilton er på vej mod en ny VM-titel, men får klimaet ham til snart at skifte til Formel E - nu lokkes han i hvert fald af verdensmesteren. Foto: Jan Sommer/Polfoto Formel 1 Mesteren lokker Lewis Hamilton til skifte

Gian-Franco Kasper er præsident i det internationale skiforbund, der har lagt deres kongres i Pattaya. Foto: Barbara Gindl/Ritzau Scanpix Skisport Forsvarer sex-paradis: - Skal vi tælle prostituerede?

Krista Pärmäkoski vandt OL-sølv i Pyeongchang i februar, men er inviteret til nationale mesterskaber i en helt anden sport. Foto: AP Skisport Stjernens form chokerer: Tilbudt ny sportsgren efter en time

0 kommentarer
Vis kommentarer