Sporten laver aprilsnar: Her er dagens 15 bedste

Der er gang i de falske historier både i fodbold, cykling og motorsport

Det er dagen for falske nyheder i det kreative hjørne, og det gælder også sportens verden (Foto-collage)
Det er dagen for falske nyheder i det kreative hjørne, og det gælder også sportens verden (Foto-collage)

Det er 1. april og dagen, hvor man kan stole knap så meget på de nyheder, man læser.

Også i sportens verden er der gjort flittigt brug af fænomenet 'aprilsnar'.

Racerkøreren Jan Magnussen har meldt ud, at han går ind i cykelsport.

– Magnussen Spinning Experience er navnet på vores nye cykelhold, og ligesom med DTC-teamet har vi store ambitioner, lyder det fra den stolte stifter.

Målet er at vinde Tour de France en dag.

– Det er jo cykelsportens svar på Le Mans. Men vi starter lige med Roskilde Rundt, forklarer Magnussen.

 

Også i den rigtige form for cykelsport laves der sjov.

Tinkoff Sport A/S melder, at de har solgt holdet.

- Vi kan ikke afsløre navnet på den nye holdejer, men vi kan sige, at et større kinesisk madfirma vil være holdets sponsor. Navnet vil blive offentliggjort ved den kommende præsentation i Shanghai, siger holdets manager Stefano Feltrin i en pressemeddelelse.

 

Også i amerikansk fodbold er der tvivlsomme nyheder. TV3 Sport, der har rettighederne til NFL herhjemme, kan afsløre to nye medværter til Tommy Kjærsgaard.

- Jeg hedder Pernille Skipper, og jeg er medlem af Folketinget, men jeg er nødt til at forlade det, for jeg skal være vært sammen med dig Rufus, siger Skipper til den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, der bekræfter, at han tager dansk-kurser, så han kan være vært.

Kevin Magnussen er også med i en aprilsnar. Det forlyder nemlig, at han må droppe Formel 1-løbet i Baku i juni, fordi han i stedet skal være tredjekører i Jan MAgnussens Corvette i Le Mans.

- Dette giver Renaults reservekører, Esteban Ocon, muligheden for at køre hans første Formel 1 Grand Prix i karrieren. Det hele er aftalt med Renault og Corvette, som har indgået aftalen, ergo vil vi opleve både Magnussen senior og junior i Le Mans 2016, lyder det på f1today.net.

 

Fodboldverdenen er hårdest ramt med hensyn til mere eller mindre vellykkede jokes. I Odense skifter byens fodboldhold fra striber til prikker.

- Undersøgelsen i New Soccer Magazine viser, at angribere der spiller i prikkede fodboldtrøjer i gennemsnit scorer 12,4% mere på deres målchancer, siger OB’s cheftræner Kent Nielsen.

- Efter at have testet de nye prikkede OB-trøjer til træning, er vi overbevist om deres farlighed. Rasmus Festersen og Anders K. Jakobsen kom til mig og sagde, at de aldrig havde oplevet noget lignende. Vores målmand Sten Grytebust var decideret rystet over, hvor farlig trøjerne gjorde angriberne, siger Nielsen.

 

Også AaB er ude med en aprilsnar. Her går Musikkens Hus ind og bliver fangruppens tifo-sponsor.

- Konkret betyder det nye samarbejde, at Musikkens Hus fremover vil være til stede på enhver af de flotte tifoer, som fanklubben folder ud på Nordjyske Arena under AaB’s hjemmekampe. Eksempelvis vil de forskellige tifo-bannere blive prydet med et stort logo for Musikkens Hus eller en kalender, der viser de kommende koncerter, lyder det.

- Vi forestiller os, at tifoerne suppleres med levende musik under spillernes indløb, hvor AaB’s indløbsmelodi ”Simply the best” i stedet for synges af en operasanger, spilles af en jazzkunstner eller noget helt tredje. Dette vil vi så variere fra kamp til kamp for at skabe fornyelse, og det kan forhåbentlig også trække de mere musikinteresserede på Nordjyske Arena, siger direktør for Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen.

 

Hos bold.dk laver de sjov med turneringsstrukturen i Superligaen, der nu bliver ændret til 13 hold, hvor vinderen efter 24 kampe er mester og kan gå på sommerferie.

- Alle hold fra nummer to til nummer 13 får først halveret antallet af point. Det stærkeste hjemmehold og det hold, som har hentet flest sejre på udebane, får dog to bonuspoint, mens der venter et enkelt point til det hold, som har fået flest afgørende fejlkendelser imod sig i sæsonens løb, lyder det.

Det kontroversielle forslag skulle være udarbejdet af en af aprilsnarens helt store legender - nemlig Rasmus Marvits, der tidligere har brilleret med pudsige kommentarer på denne dag.

 

En anden nyhed går på, at FC Nordsjælland-stjernen Emre Mor har fortrudt, at han har valgt det tyrkiske landshold frem for det danske.

- Jeg har fortrudt mit valg. Jeg har lyttet til befolkningen, og det er tydeligt, at mit hjerte er hos Danmark og det danske landshold, siger Mor til D'Bold.

– Danmark har en gylden årgang på vej, og jeg har indset, at min største chance for at deltage ved slutrunder og spille med store spillere – og måske endda vinde en titel – er med landet, hvori jeg er opvokset, siger Mor.

 

Nicklas Bendtner er efter sin fritstilling torsdag et oplagt offer. Først ude var nordsjællandske Nivå-Kokkedal, der forventer ekstra meget presse til træning.

- Mandag har han ifølge vores oplysninger tænkt sig at møde op på Karsen til lidt hyggebold med vores seniorer, hvor han har et par venner fra barndommen. Aftalen er kommet i hus, da Mogens (NKF formand) kender Bendtners forældre, primært farmand Thomas, lyder det.

- Da Bendtner kommer til at opholde sig i familiens sommerhus indtil noget mere fast falder på plads, vil han gerne holde formen vedlige. Han har forhandlinger i gang og vil ikke træne hos en større klub, da det kan spolere en eventuelt transfer, når vinduet åbner, lyder det.

 

Også FC København fandt anledning til at joke med Bendtner.

- Vi har en ny mand med til træning i dag kl. 10.30!, lød det på Facebook-siden, mens man så en trøje med nummer 52 og forbogstavet B gå i trykken.

 

Hos lokalbold.dk tager de rygtet om FCK og Bendtner et skridt videre.

- Da Nicklas Bendtner ikke kan spille for FCK i Superligaen, vil man lade Niclas Bendtner spille kampe for moderklubben KB, der spiller i Københavnsserien, lyder det.

Også udlandet kan det med aprilsnar.

Goal.com fortæller, at Lionel Messi har indgået en fem-årig forhåndsaftale med Real Madrid til en værdi af næsten fire milliarder.

- Med financial fair play kunne Barcelona ikke give mig, hvad jeg ønskede og fortjente. Jeg anbefalede, at de finansierede lønnen ved at sælge Camp Nou, men de mener, at klubben er mere værd end mig, siger Messi.

 

Også Mario Götze er indblandet i en aprilsnar. Ifølge Recklinghaeuser Zeitung, så skifter den tidligere Dortmund-spiller, der nu er i Bayern, til Schalke til sommer.

Dermed skifter helten fra Dortmund endnu en gang til en af de værste rivaler, og foto viser Götze foran en Schalke-væg.

Hos fodboldspilleren.dk afslører de de opsigtsvækkende byttehandel mellem Zlatan Ibrahimovic og Jamie Vardy.

- Leicester er kede af at skulle af med James Vardy, men forstår godt, at topscoreren savner sin franske familie – Vardy er et fransk navn, og halvdelen af Vardys familie bor i Frankrig, hvor han kendes som Jermaine Vardy, lyder det på sitet.

- At Jermaine er blevet for stor til Leicester afviser den Midtengelske klub. Samtidig har Leicester stor tiltro til Zlatans velkendte mesterskabseffekt, lyder det.

Der er dog konkurrence fra Bayern München, der simpelthen kan præsentere Zlatan Ibrahimovic og har foto af ham i trøjen.

Hos Yahoo melder de, at José Mourinho skal være landstræner for Nigeria.

- Jeg er heldig, for i flere år har jeg kunnet træne store hold som Chelsea, Inter og Real Madrid og nu har jeg muligheden for at træne endnu et stort hold som Nigeria. Det er en ære, og jeg vil fortsætte med at vinde, siger Mourinho.

Mourinho skulle blive præsenteret på et pressemøde på Abuja National Stadium senere i dag.

 

Også Forza Italian Football kører aprilsnar.

- Præsident-kandidat for Republikanerne, Donald Trump, er fremskredne forhandlinger om at tilføje Milan hans internationale sportsimperi, lyder det.

Trump skulle være set stige ind i en ventende bil uden for Milans træningsanlæg i de tidlige morgentimer og gør det for at tiltrække stemmer fra det italienske segment i USA.

 

Og nej det var ikke en aprilsnar, da Randers-træner Colin Todd tidligere på dagen kom med en kontroversiel melding om Christian Keller:
Colin Todd vil aldrig bruge Christian Keller (Foto: Anita Graversen) Superligaen Randers-træner afslører: Jeg vil aldrig bruge Keller

Nicklas Bendtner her i Vålerenga-trøjen - han er i dag også meldt klar for Nykøbing FC, Næstved, Løsning, FCK, KB, Nivå-Kokkedal og altså Vålerenga (Foto: Vålerenga)
Nicklas Bendtner her i Vålerenga-trøjen - han er i dag også meldt klar for Nykøbing FC, Næstved, Løsning, FCK, KB, Nivå-Kokkedal og altså Vålerenga (Foto: Vålerenga)

Her er de bedste aprilsnarre fra 2015 fra sportens verden:
Oleg Tinkov var på banen med en af de bedre aprilsnarre. (Foto: Claus Bonnerup) Sport på vrangen De bedste aprilsnarre fra sportens verden

9 kommentarer
Vis kommentarer