Sportsstjernernes halloween: - Kan du kende dem?

Alt fra Cristiano Ronaldo til Boris Becker, Tom Brady, Lebrron James og Robert Lewandowski er hoppet i den uhyggelige udklædning

Cheerleaderne fra NHL-klubben Vegas Golden Knights var også klædt ud. Foto: Ethan Miller/Ritzau Scanpix
Cheerleaderne fra NHL-klubben Vegas Golden Knights var også klædt ud. Foto: Ethan Miller/Ritzau Scanpix

Torsdag aften var mange børn verden over klædt ud i uhyggelige dragter i anledning af Halloween, men det er ikke kun børn, der leger med.

Adskillige sportsstjerner viste sig også frem fra en anderledes side.

Ekstra Bladet har samlet nogle af de bedste.

Cristiano Ronaldo optræder som en uhyggelig klovn, mens Mohamed Salah er i selskab med farlige edderkopper, og Robert Lewandowski er jokeren.

Kollegaen fra Bayern München Thiago Alcantara er ukendelig som skelet, og målmand Sven Ulreich fra samme klub er meget blodig. Og den tyske storklub ser i det hele taget ud til at have haft en ordentlig fest med mange udklædte.

Det mexicanske storhold Tigres har taget spøgen lidt længere ud og optræder med masker på holdfoto inde på selve banen.

ESPN har sat et hold af uhyggelige fodboldspillere, hvor blandt andet den tidligere Brøndby-topscorer Teemu Pukki er på - her under navnet Teemu Spooky.

Bernd Leno er til daglig målmand, men her er han lidt mere blodig, og også den tidligere tennisstjerne Boris Becker er uhyggelig.

En enkelt Sunderland-fan har fjernet lidt fokus fra holdets dårlige resultater. Foto: All Over Premier League Verdens klammeste fan: Husker intet, men jeg s... altså ikke på sædet!

Basket-stjernen Lebron James optræder som filmkarakteren Edward Saksehånd.

NFL-stjernen Tom Brady, der spiller quarterback hos New England Patriots, var pludselig en uhyggelig Star Wars-figur.

Og skiverdensmesteren Mikael Shiffrin har som en ellers få sportskvinder gjort noget ud af den mørke fest, ligesom også fodboldstjernens Mauro Icardis kone og agent Wanda Icardi har klædt sig ud.

Se alle sportsstjernernes private julefotos. Foto: AP Intl. fodbold Strand, gravid og konge: Se sportsstjernernes private julefotos

Benny Blood havde ikke lyst til mad, da han så denne ret. Foto: Benny Blood/Twitter Ishockey Verdens klammeste mad? - Kunne ikke spise det

Stemme fra fortiden: Stig Tøfting kom ufrivilligt i centrum kort inden Danmarks kamp mod Senegal. Han fik travlt med at få sine stedforældre til at skærme børnene mod medierne. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Afslørede Tøftings familietragedie: Det var kalkuleret ondskab

4 kommentarer
Vis kommentarer