Annonce:
Annonce:

Dansk medalje lurer

Mads Glæsner viste storform, da han svømmede sig i EM-finalen i bedste tid

Arkivfoto: Jens Dresling
Arkivfoto: Jens Dresling
Annonce:

STETTIN (Ekstra Bladet) Sædvanligvis sættes den danske svømmedagsorden af kvinderne, men Danmarks bedste herre har i aften mulighed for at stjæle billedet på førstedagen af EM på kortbane.

- Målet er selvfølgelig at få medalje, sagde Mads Glæsner efter i formiddag at have kvalificeret sig til finalen på 400 meter i bedste tid, 3.41.71 minutter.

Ved det seneste EM for to år siden tog Mads Glæsner, der normalt træner i USA, bronze på 400 meter distancen. I aftenens finale bliver de værste konkurrenter formentlig tyskeren Paul Biedermann samt færøske Pal Joensen, der skal repræsentere Danmark ved OL.

Den danske verdensmester Jeanette Ottesen var ikke specielt fornøjet efter sit indledende heat på 100 meter fri. Måneders hård træning sidder, som hun frygtede, stadig i kroppen.

- Jeg havde ikke den energi, jeg skulle have. Så jeg er ikke specielt tilfreds. Men nu må vi se. De sidste 25 meter holdt jeg lidt igen. I aftenens semifinale giver jeg max gas.

I 50 meter bryst svømmede Rikke Møller Pedersen, hvis spidskompetencer er 100 og 200 meter bryst, sig i semifinalen på tredjebedste tid.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: