Svømmepiger lukker med guld og sølv

De danske svømmepiger vandt både guld og sølv på sidstedagen af det italienske svømmestævne Sette Colli.

Jeanette Ottesen svømmede finalen i tiden 25 sekunder og 69 hundreddele. (Foto: Rumle Skafte)
Jeanette Ottesen svømmede finalen i tiden 25 sekunder og 69 hundreddele. (Foto: Rumle Skafte)

Det danske svømmelandshold fik en lovende afslutning på det italienske svømmestævne Sette Colli, hvor en stor del af verdenseliten har været samlet de seneste tre dage.

Søndag vandt brystsvømmeren Rikke Møller Pedersen guld på 200 meter, og dermed fik fynboen revanche over Alia Atkinson, som blev nummer tre. Jamaicaneren vandt lørdag 50 meter bryst, da Pedersen måtte nøjes med en fjerdeplads.

Også Jeanette Ottesen havde en god dag i de italienske bølger. Svømmeren fra Kvik Kastrup vandt sølv på 50 meter butterfly efter en tæt finale mod svenskeren Therese Alshammer, som var 32 hundreddele hurtigere end danskeren.

Jeanette Ottesen svømmede finalen i tiden 25 sekunder og 69 hundreddele.

Dermed kan de danske svømmepiger rejse fra Italien med en god fornemmelse forud for VM, der afholdes i slutningen af juli i Shanghai.

Danskerne rejser hjem med kufferten fuld af medaljer og flere gode resultater, selvom svømmeunionen på forhånd havde advaret om, at hverken medaljer eller gode tider var vigtigt ved det italienske stævne - det var ren træning.

Fredag og lørdag præsterede Lotte Friis guld i henholdsvis 1500 meter fri og 800 meter fri. Den danske Allerød-svømmer fik også sølv i 400 meter fri, en distance som er lidt for kort til Lotte Friis.

Lørdag vandt Jeanette Ottesen bronze i 100 meter fri.

Læs også: Bader i guld og bronze

0 kommentarer
Vis kommentarer