Kritiseret EM-svømmer overvejer stop

Endnu en dansk svømmer overvejer at flygte fra landstræner Paulus Wildeboer - Chris Christensen overvejer fremtiden

Chris Christensen er gået i tænkeboks. (Foto: Jens Dresling)
Chris Christensen er gået i tænkeboks. (Foto: Jens Dresling)

Af de fire svømmere på det danske herrehold, der ifølge landstræner Paulus Wildeboer og elitechef Lars Sørensen gjorde det møgelendigt ved EM, er det efterhånden kun Chris Christensen, der endnu træner i Danmark.

Men nu overvejer også Christensen at forlade Danmark - og måske stoppe på landsholdet.

Jacob Andkjær og Mathias Gydesen træner allerede i USA. En dybt skuffet Mads Glæsner oplyser til TV2, at han efter EM også vil rejse til USA.

Dertil kommer, at Jon Rud - som ikke var med til EM - helt har mistet lysten til at svømme og både stopper med at træne hos Paulus Wildeboer på Elitecenteret og med svømmekarrieren i det hele taget.

Nu overvejer altså også Chris Christensen sin fremtid.

- Al den snak ,der har været om tøsedrengeholdet, og generelt den måde der bliver snakket TIL os på, får jo en til at tænke på, om det er det værd at fortsætte på det danske landshold. Og specielt nu som den eneste af de fire fejlende drenge tilbage i landet, er det uundgåeligt at tænke, om man skulle søge nye udfordringer, skriver 22-årige Christensen i en blog på swimnews.dk.

Christensen skriver også, at han er topmotiveret til at komme igang med træningen igen, og at han regner med at kunne nappe den danske rekord i 200 meter rygsvømning inden længe.

På hjemmesiden simma.nu vil man nu ligefrem lave et mindre internet-kursus i, hvordan danske svømmere kommer på college i USA.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere