Rikke sprutter af selvtillid

Rikke Møller Pedersen opsat på at servicere tilskuerne med EM-guld i eftermiddag

Rikke Møller Pedersen er klar til guldjagt. (Foto: Jens Dresling)
Rikke Møller Pedersen er klar til guldjagt. (Foto: Jens Dresling)

Selv om EM på kortbane ofte blive en anelese nedprioriteret, fordi langbane nu engang er det mest prestigefyldte inden for svømning, så er alt ikke, som det plejer denne gang.

EM holdes på hjemmebane, og det faktum får Rikke Møller Pedersen til at rangere begivenheden højere end sædvanligt. Derfor var det også med et lidt højere spændingsniveau end sædvanligt, at hun sprang i vandet i formiddag til semifinalen i 200 meter brystsvømning, favoritdisciplinen.

Se også: Rikke Møller Pedersen drøner i EM-finale

Men med næstbedste tid af alle gik alt stort perfekt.

Se også: Jeanette Ottesen forsinket af dopingtest

- Det var meget bedre end forventet. Det var simpelt hen en rigtig rar følelse. Det var sådan, at jeg næsten på et tidspunkt tænkte; hold da op er der ikke mere end det her. Så det er selvfølgelig glad for, sagde hun og ville ikke afskrive, at det kan blive til guld i aften, og at hun dermed forsvarer den titel, hun har været de to seneste gange.

Se også: De danske svømmere brillerer: Her er den fjerde guldalder

- Jeg har i hvert fald tænkt mig at gøre, hvad jeg kan. Taktikken var at komme ud i et godt flow for på den måde at få rystet den nervøsitet, der måtte være der, af. Og heldigvis svømmede jeg mig ind i den rigtige selvtillid, så jeg glæder mig til i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer